Συνέλαβαν 39χρονο Χαλκιδέο στη Λιβαδειά μόλις κατέβηκε από το λεωφορείο του ΚΤΕΛ - Κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Συνέλαβαν 39χρονο Χαλκιδέο στη Λιβαδειά μόλις κατέβηκε από το λεωφορείο του ΚΤΕΛ - Κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών!

Συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής (24-12-2017) σε περιοχή της Λιβαδειάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ένας 39χρονος, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόκειται για 39χρονο Χαλκιδέο που διαμένει μόνιμα στην πρωτεύουσα της Εύβοιας.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σχετικά με διακίνηση ηρωίνης από τον 39χρονο, την οποία προμηθεύεται από περιοχή της Αθήνας, ο συλληφθείς εντοπίστηκε κατά την αποβίβασή του από λεωφορείο του ΚΤΕΛ.

Κατά τη διενέργεια ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ηρωίνης, μεικτού βάρους (16,6) περίπου γραμμαρίων, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο, ως μέσο διευκόλυνσης για την διακίνηση των ναρκωτικών.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA