Άγρια κόντρα του «ασπρομάλλη» Σίμου Κεδίκογλου με την Θεοδώρα Τζάκρη (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
9 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Άγρια κόντρα του «ασπρομάλλη» Σίμου Κεδίκογλου με την Θεοδώρα Τζάκρη (ΒΙΝΤΕΟ)

Πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης αποτελεί το Σκοπιανό για την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση, με τον Σίμο Κεδίκογλου και τη Θεοδώρα Τζάκρη να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην εκπομπή «Αταίριαστοι»...

«Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλούσαν δημόσια τα Σκόπια «Μακεδονία» και κατηγορούσαν εμάς για πατριδοκαπηλεία», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, με τη βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά: «Και η ΝΔ παρουσιάζεται με τρεις γραμμές».

«Πέρα από δύο εορταστικά τηλεφωνήματα, βλέπετε καμία διαπραγμάτευση; Αν γίνεται, σε ποια γραμμή γίνεται; Περιμένουμε να μάθουμε», τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επαναλαμβάνοντας τη θέση της ΝΔ, ότι η κυβέρνηση πρέπει να έχει μία ενιαία γραμμή:

«Σε ένα εθνικό θέμα παρουσιάζεται το φαινόμενο της κυβέρνησης αλά καρτ. Εμείς θέλουμε μια σταθερή ενιαιά γραμμή. Δεν μπορεί να είναι πότε έτσι πότε γιουβέτσι!», πρόσθεσε.

«Και η ΝΔ παρουσιάζεται με τρεις γραμμές», είπε από την πλευρά της η Θεοδώρα Τζάκρη, που εξέφρασε την πεποίθησή της ότι «ο Καμμένος θα συμφωνήσει στο Σκοπιανό», ενώ πρόσθεσε πως «Αν χρειαστεί, να γίνει Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών».
 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα