ΑΟ Χαλκίς - Παναργειακός 1-2: Παιδαριώδη λάθη και μέτρια εμφάνιση έφεραν την δεύτερη συνεχόμενη ήττα! Στην τρίτη θέση και -8 από την κορυφή (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΑΟ Χαλκίς - Παναργειακός 1-2: Παιδαριώδη λάθη και μέτρια εμφάνιση έφεραν την δεύτερη συνεχόμενη ήττα! Στην τρίτη θέση και -8 από την κορυφή (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Σε ένα κρίσιμο ματς για την 12η αγωνιστική του 7ου ομίλου της Γ΄Εθνικής, ο ΑΟ Χαλκίς γνώρισε την ήττα με 1-2 από τον Παναργειακό, ο οποίος κέρδισε δίκαια καθώς εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις αδυναμίες και τα παιδαριώδη λάθη των παικτών του Αντώνη Αυλωνίτη που φάνηκε από την αρχή ότι είχαν αλλού το μυαλό τους...

Μόλις στο 7΄ μετά από τραγικό λάθος του Σταυριανού, ο οποίος αντί να διώξει την μπάλα σε γύρισμα του Ντελέκου, έχασε το κοντρόλ και ανέτρεψε τον Παϊδάκη, με αποτέλεσμα να καταλογιστεί πέναλντι και να το μετατρέψει σε γκολ ο Καλύβας.

Το 0-2 έγινε στο 63΄ με κεφαλιά του Καραμπά, ενώ οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 1-2 με σουτ του Ταυταρίδη στο 93΄.

Μετά από αυτή την ήττα, ο Παναργειακός προσπέρασε τον ΑΟ Χαλκίς που βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση με 8 βαθμούς διαφορά από τον πρωτοπόρο Αήττητο Σπάτων.

Το επόμενο παιχνίδι στην Μυτιλήνη με τον Αιολικό είναι κομβικό για τους Χαλκιδέους.

Στο άλλο παιχνίδι, ο Ταμυναϊκός γνώρισε άλλη μία ήττα με 2-1 από την Τριγλία Ραφήνας, και παρέμεινε στη τελευταία θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς.

Αποτελέσματα 12ης αγωνιστικής

ΑΟ Χαλκίς-Παναργειακός 1-2
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Αήττητος Σπάτων 0-1
Τρίγλια Ραφήνας-Ταμυναϊκός 2-1
Ένωση Ερμιονίδας-Αιολικός 1-1
Ερμής Κιβερίου-Πανθηραϊκός 0-0
Ρεπό: Θύελλα Ραφήνας

Βαθμολογία

Αήττητος Σπάτων 26
Παναργειακός 20
ΑΟ Χαλκίς 18
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 14
Α.Ε. Ερμιονίδα 14
Αιολικός 13
Τρίγλια Ραφήνας 13
Θύελλα Ραφήνας 12
Πανθηραϊκός 12
Ερμής Κιβερίου 11
Ταμυναϊκός 8

Επόμενη 13η αγωνιστική

Αιολικός - ΑΟ Χαλκίς
Ταμυναϊκός - Ερμής Κιβερίου
Αήττητος Σπάτων - Θύελλα Ραφήνας
Πανθηραϊκός - Διαγόρας Αγ. Παρασκευής
Τρίγλια Ραφήνας-Ένωση Ερμιονίδας
Ρεπό: Παναργειακός

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA