Νίκος Γεωργαλάς στο EviaZoom.gr: «Προσφεύγουμε στη Δικαιοσύνη κατά του κ. Κώσταρου» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νίκος Γεωργαλάς στο EviaZoom.gr: «Προσφεύγουμε στη Δικαιοσύνη κατά του κ. Κώσταρου»

Διαβάστε την απαντητική ανακοίνωση που απέστειλε στο EviaZoom.gr ο Αντιδήμαρχος Νέας Αρτάκης, Νίκος Γεωργαλάς για τις καταγγελίες που αναφέρονται στο δημοσίευμα «Αρτάκη: Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης καταγγέλουν τον Νίκο Γεωργαλά» ....

Η απάντηση του Νίκου Γεωργαλά:

«Ο κ. Κωσταρος ο οποίος είναι δημοτικός σύμβουλος, έπρεπε να γνωρίζει ότι οι δηλώσεις πολιτών προς το ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ γίνονται από ιδιώτες επιστήμονες, μηχανικούς, δικηγόρους και συμβολαιογραφους, προς ιδιώτες ιδιοκτήτες ακινήτων και ότι το κτηματολόγιο είναι μια ανώνυμη εταιρεία που ονομάζεται ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε με γραφείο στην Νεάπολη, και ουδεμιά σχέση έχει ο Δήμος με την όλοι διαδικασία, όπως και εγώ σαν Αντιδήμαρχος προσωπικά.

Η άδικη, προσωπική επίθεση του κ. Κωσταρου κατά του υιού μου Δημήτρη, Δικηγόρου, που ασχολείται επαγγελματικα με το κτηματολόγιο, για να χτυπήσει εμένα σαν πολιτικό του αντίπαλο, με ψεύτικες κατηγορίες, μας αναγκάζουν να προσφύγουμε στην δικαιοσύνη.

ΘΕΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΚΩΣΤΑΡΟ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Σ΄ ΕΜΕΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΑ ΙΣΑ ΣΑΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ, Η ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ, ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA