Σήμερα ήταν η δίκη: Ο Παπαγιάννης ζήτησε συγγνώμη από τον Βαξεβάνη για το δημοσίευμα με την πλαστή απόδειξη της ΕΥΠ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σήμερα ήταν η δίκη: Ο Παπαγιάννης ζήτησε συγγνώμη από τον Βαξεβάνη για το δημοσίευμα με την πλαστή απόδειξη της ΕΥΠ

Συγγνώμη από τον Κώστα Βαξεβάνη ζήτησε ο Γιάννης Παπαγιάννης σχετικά με δημοσίευμα στο οποίο ανέφερε ότι δήθεν ο Κ. Βαξεβάνης είχε εισπράξει επιταγή από την ΕΥΠ... 

Το δικαστήριο κατά του Γ.Παπαγιάννη έγινε σήμερα και τον Κώστα Βαξεβάνη εκπροσώπησε ο δικηγόρος Γιάννης Απατσίδης.

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή Παπαγιάννη που δημοσιεύει το DocumentoNews:

Ζητώ συγγνώμη από τον δημοσιογράφο Κων/νο Βαξεβάνη…

Πλαστή ήταν η απόδειξη της Ε.Υ.Π., με την οποία παρουσιαζόταν ότι ο συνάδελφος, κ. Κων/νος Βαξεβάνης, είχε δήθεν εισπράξει από την Ε.Υ.Π. πενήντα χιλιάδες (50.000) ευρώ, για δήθεν προσφερθείσες υπηρεσίες του που δημοσιεύθηκε στο fimotro.blogspot.gr.

Σας δηλώνω ότι δεν τελούσα σε γνώση της αναμφισβήτητης πλαστότητας του παραπάνω εγγράφου, κι έτσι δεν είχα δόλο να συκοφαντήσω και να προσβάλω καθ’ οιονδήποτε τρόπο την προσωπικότητα του συναδέλφου μου, κ. Κων/νου Βαξεβάνη, τον οποίο σέβομαι και εκτιμώ απεριόριστα, και από τον οποίο ζητώ ειλικρινώς συγνώμη.

Όπως αποδείχθηκε κατόπιν εξειδικευμένης έρευνας των Αρχών, αλλά επιβεβαίωσα κι εγώ ο ίδιος δημοσιογραφικά, η παραπάνω «απόδειξη της Ε.Υ.Π.» είναι καθ’ ολοκληρίαν πλαστή, αλλά και διανοητικά πλαστή, αφού ουδέποτε ο συνάδελφός μου χρηματοδοτήθηκε από την Ε.Υ.Π.

Κατόπιν ενδελεχούς έρευνας, αποδείχθηκε ότι επίορκα στελέχη της Ε.Υ.Π., τα οποία είναι κατηγορούμενα για το αδίκημα της πλαστογραφίας μετά χρήσεως, κι έχουν, μάλιστα, παραπεμφθεί και για το κακούργημα της εγκληματικής οργάνωσης, σε βάρος του συναδέλφου μου, διοχέτευσαν, ανωνύμως φυσικά, στα Μ.Μ.Ε., και συγκεκριμένα στο blog fimotro.blogspot.com, την συγκεκριμένη πλαστή απόδειξη παροχής υπηρεσιών, εκτελώντας, έτσι, σχέδιο δολοφονίας του χαρακτήρα του.

Πράγματι, όπως και εκ των υστέρων αποδείχθηκε, θα όφειλα να είμαι πιο προσεκτικός και επιφυλακτικός, πριν την ανάρτηση τέτοιου είδους δημοσιευμάτων, τα οποία αναγνωρίζω ότι έπληξαν βάναυσα την προσωπικότητα του κ. Κων/νου Βαξεβάνη, τον οποίο εκτιμώ και σέβομαι απεριόριστα, και λυπάμαι πραγματικά και ανυπόκριτα για την τεράστια ηθική βλάβη που υπέστη.

Πλην, όμως, δεν είχα δόλο να τελέσω τα παραπάνω αδικήματα, και θεωρώ ότι η παρούσα δήλωσή μου είναι ένας τρόπος να επανορθώσω και να ζητήσω κατανόηση από τον συνάδελφο.

Αθήνα, 10-01-2018

Ο Δηλών

Ιωάννης Παπαγιάννης
Δημοσιογράφος

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA