Στην Εύβοια θα περιοδεύσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης το διήμερο 12-13 Φεβρουαρίου - Δείτε την ανακοίνωση! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Στην Εύβοια θα περιοδεύσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης το διήμερο 12-13 Φεβρουαρίου - Δείτε την ανακοίνωση!

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εστάλη στο EviaZoom.gr σχετικά με την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Εύβοια:

«Περιοδεία του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη στην Εύβοια

Με ιδιαίτερη χαρά ενημερώνουμε ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Εύβοια το διήμερο: Δευτέρα 12 και Τρίτη 13 Φεβρουαρίου.

Η περιοδεία θα ξεκινήσει το πρωί της Δευτέρας από το Μαρμάρι και θα καταλήξει αργά το απόγευμα στη Χαλκίδα. Την Τρίτη το πρωί θα συνεχιστεί προς την Βόρειο Εύβοια και θα καταλήξει στην Αιδηψό το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Για περισσότερες και οριστικές λεπτομέρειες του αναλυτικού προγράμματος της διήμερης περιοδείας του Προέδρου, θα εκδοθεί Δελτίο Τύπου από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Ενημερώνουμε επίσης ότι, για τον καλύτερο προγραμματισμό και συντονισμό της οργάνωσης και με πρωτοβουλία του προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε., θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Ευβοίας στη Χαλκίδα, την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου και ώρα 6μμ, παρουσία του Γραμματέα Οργανωτικού κ. Στυλιανού Κονταδάκη». 

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ