Ανέλαβε νέος Λιμενάρχης στη Κύμη - Δείτε την ανακοίνωση! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ανέλαβε νέος Λιμενάρχης στη Κύμη - Δείτε την ανακοίνωση! (ΦΩΤΟ)

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εστάλη στο EviaZoom.gr:

Στο χώρο του Λιμεναρχείου Κύμης πραγματοποιήθηκε σήμερα κάτω από συγκινησιακή φόρτιση η τελετή παράδοση παραλαβής από τον Αντιπλοίαρχο ΛΣ, Ευθύμιο Βέτσικα, ο οποίος μετατίθεται ως Κεντρικός Λιμενάρχης στο ΚΛ Χαλκίδας, στον νέο Λιμενάρχη Κύμης Πλωτάρχη ΛΣ, Γεώργιο Πολυχρονίου,

απερχόμενο από την ΑΕΝ Κύμης ως Υποδιοικητής , παρουσία του Διοικητή της σχολής ΑΕΝ Κύμης Αντιπλοιάρχου ΛΣ, Βασίλειου Μπικάκη, και του προσωπικού του Λιμεναρχείου Κύμης , του Λ/Σ Σκύρου και του Πληρώματος ΠΛΣ142.
 
Ο νέος Λιμενάρχης Κύμης ευχήθηκε με την σειρά του στον απερχόμενο Λιμενάρχη « Καλή συνέχεια στο έργο του καθώς και προσωπική -οικογενειακή ευτυχία…» ενώ ο Διοικητής της ΑΕΝ Κύμης τον αποχαιρέτησε με την εξής μαντινάδα « ‘Όλο, μα όλο το προσωπικό στο Λ/Χ Κύμης αξίζει, ποιο κλώνο του βασιλικού κόβεις και δε μυρίζει…»
 
Στην σεμνή τελετή ο απερχόμενος Λιμενάρχης μεταξύ άλλων ανέφερε:
 

«Ήταν 25 Αυγούστου του 2016 όταν παρουσιαζόμουν ως Λιμενάρχης με μετάθεση στο Λιμεναρχείο Κύμης από το VTS Ραφήνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας στο οποίο Υπηρετούσα ως Υποδιοικητής για 13 χρόνια... και σήμερα, που σήμανε 05 Φεβρουαρίου 2018, είναι η τελευταία μέρα μου στο Λιμεναρχείο αυτό. 

Ενάμιση χρόνο περίπου, ο δεύτερος αριθμητικά Λιμενάρχης Κύμης μετά από την ίδρυση του με τον Καλλικράτη.
 
Σήμερα κλείνει ένας όμορφος κύκλος της ζωής μου στο Λιμεναρχείο της Κύμης και ανοίγει ένας νέος, στην πάντα όμορφη Εύβοια και τη νέα μου Υπηρεσία, το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Χαλκίδας.
 
Το Λιμεναρχείο της Κύμης θα έχει πάντα ιδιαίτερη θέση στην ψυχή μου και στην καρδιά μου μιας και «ανδρώθηκα» σε αυτό αφού ήταν η πρώτη μου εμπειρία ως Λιμενάρχης όπου νομίζω ότι είναι κοινά αποδεκτό ότι επιτέλεσα και συνέχισα ένα μεγάλο έργο των προκατόχων μου με μεγάλη επιτυχία την οποία την οφείλω στο προσωπικό του Λιμενικού καταστήματος της Κύμης.
 
Θα ήθελα μεμονωμένα να ευχαριστήσω τον Υπολιμενάρχη Κύμης τον Ανθυποπλοίαρχο ΛΣ Λάμπρου Ευάγγελο τόσο για την κατανόηση του , την βοήθεια του για την άψογη συνεργασία μας αλλά και τον σεβασμό στο πρόσωπό μου παρόλη την πολυετή εμπειρία του στο Λιμενικό Σώμα και την μικρή από μέρους μου , όσο και για την φιλία του εντός και εκτός του Λιμενικού καταστήματος.
 
Θα ήθελα να απευθύνω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους ήταν διπλά μου, τον Μητροπολίτη μας , τις τοπικές αρχές- παράγοντες- εφημερίδες κανάλια , την τοπική κοινωνία τους συναδέλφους μου οι οποίοι με πίστεψαν, ακολούθησαν και καταφέραμε το λιμεναρχείο να πάρει την θέση που του αρμόζει στην κοινωνία της Κύμης , και φυσικά και πολλούς άλλους που αν τους απαριθμήσω ονομαστικά , σίγουρα θα λησμονήσω αρκετούς.
 
Προπάντων όμως θα μου επιτρέψετε να ευχαριστήσω την οικογένεια μου την γυναίκα μου και τα δύο ανήλικα παιδία μου οι οποία έκαναν υπομονή να τελειώσω το έργο που μου ανέθεσε η ιεραρχία του Λιμενικού Σώματος με αποτέλεσμα να με στερηθούν όλα αυτά τα χρονιά...  θα ήθελα να ζητήσω όμως....μια ΣΥΓΝΩΜΗ σε όσους, άθελα μου και χωρίς καμιά πρόθεση, στενοχώρησα, κατά την άσκηση των καθηκόντων μου.
 
Στοχευόμενα όμως , θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνάδελφους μου που όλοι τους έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πετύχαμε να ανεβάσουμε μαζί το Λιμεναρχείο σε υψηλά επίπεδα σε ότι αφορά τόσο στην ασφάλεια των κάτοικων της Κύμης όσο και των επισκεπτών εντός Χερσαίας και θαλάσσια ζώνης λιμένα. Κανένα τροχαίο – καμία κλοπή καμία καταγγελία από επισκέπτες… Φυσικά οι παράνομοι τιμωρήθηκαν και γι αυτό δυσαρεστηθήκαν αλλά έτσι είναι ο νόμος… Γι αυτό ίσως να φεύγω από το λιμεναρχείο τόσο σύντομα …αλλά φεύγω με το κεφάλι ψηλά αφού δίχως να φοβηθώ επιτέλεσα το έργο μου νομίζω άψογα στο έπακρο.
 
Εύχομαι λοιπόν στους συναδέλφους μου καλή συνεχεία και να φτάσουν όλοι ψηλά τόσο στον επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό στίβο της ζωής εκπληρώνοντας όλα τα όνειρα τους.
 
Νιώθω ευλογημένος και τυχερός που υπηρέτησα το Λιμενικό Σώμα σε αυτή την περιοχή της Εύβοιας υψώσαμε όλοι μαζί την Ελληνική Σημαία όπου είμαι σίγουρος ότι θα παραμείνει ψηλά και ανεβάσαμε σε ψηλά επίπεδα το Λιμεναρχείο τόσο, που όλοι πλέον,σας σέβονται και σας υπολογίζουν!
 
Φεύγω "γεμάτος" από εμπειρίες, γνώσεις, φίλους και με πολλά έντονα και όμορφα συναισθήματα!!!
 
Εύχομαι στον νέο σας λιμενάρχη Καλή αρχή , καλο στεργιωτός και καλή συνέχεια στο έργο του
 
Τέλος Για όλους μας εύχομαι ολόψυχα από την καρδιά μου : ο Θεός να μας έχει όλους καλά και ο προστάτης Άγιος Νικόλας να είναι πάντα διπλά σας και να μας προστατεύει τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο!!!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA