Κοντονής για σκάνδαλο Novartis: «Δεν υπάρχει καμία παρέμβαση στη Δικαιοσύνη! Να ετοιμάζει την υπεράσπιση του ο κ. Γεωργιάδης και να αφήσει τις απειλές...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κοντονής για σκάνδαλο Novartis: «Δεν υπάρχει καμία παρέμβαση στη Δικαιοσύνη! Να ετοιμάζει την υπεράσπιση του ο κ. Γεωργιάδης και να αφήσει τις απειλές...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Διέψευσε με δηλώσεις του ο Υπουργός Δικαιοσύνης ότι υπάρχει κυβερνητική εμπλοκή στην επίσπευση της υπόθεσης Novartis, χαρακτηρίζοντας τις κατηγορίες της αντιπολίτευσης «ανακριβείς», ενώ εκτίμησε ότι η αντιπολίτευση είναι «σε δυσάρεστη θέση, αφού το μισό υπουργικό της βρίσκεται σε δεινή θέση»...

Όπως εξήγησε ο Σταύρος Κοντονής, «δεν υπήρχε καμία παρέμβαση, η Εισαγγελία διαφθοράς ολοκλήρωσε την έρευνα και όπως είχε υποχρέωση την έστειλε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, εκείνη την παρέδωσε σε μένα κι εγώ θα την διαβιβάσω στη Βουλή».

Κληθείς να σχολιάσει την κατηγορία του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ότι διαβάστηκε η δικογραφία, απάντησε ότι είδε «τα πολιτική πρόσωπα και τα έγγραφα για να ξέρω τι υπάρχει, τι παραλαμβάνω και τι καταθέτω» και χαρακτήρισε «γελοιότητες» τις κατηγορίες ότι η υπόθεση διαβιβάζεται στη Βουλή λίγες μέρες μετά το συλλαλητήριο για το Σκοπιανό.

«Την έρευνα τη διεξήγαγε η Εισαγγελέας Διαφθοράς, την ξεκίνησε, την ολοκλήρωσε αυτές τις μέρες και τη διαβίβασε ως όφειλε», είπε σχετικά και διερωτήθηκε:

«Να μην την έκλεινε επειδή έγινε προχθές το συλλαλητήριο;».

Διαψεύδοντας ότι υπάρχει καθοδήγηση της κυβέρνησης προς τη Δικαιοσύνη, ξεκαθάρισε ότι, «αυτά τα θέματα τα χειρίζεται αποκλειστικά η Δικαιοσύνη».

Προκάλεσε τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, που νωρίτερα είχε δηλώσει στο Καλημέρα Ελλάδα ότι στην περίπτωση που έχει υπάρξει άτυπη ενημέρωση των Υπουργών Δικαιοσύνης για την υπόθεση, θα προχωρήσει σε μηνύσεις, «να ό,τι θέλει» και εξήγησε ότι «όλα τα ονόματα διαλαμβάνονται στο διαβιβαστικό της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου», τονίζοντας ότι, «από εμάς δεν ακούστηκε ούτε ένα όνομα».

Ο Σ. Κοντονής είπε σε συνέντευξη του : «Τον κ. Γεωργιάδη τον έχω ακούσει πολλές φορές να απειλεί με φυλακή διάφορα πολιτικά πρόσωπα. Τον έχω ακούσει για τον κ. Καμμένο, για τον κ. Πολάκη, τώρα έχει πιάσει εμένα και τον κ. Παπαγγελόπουλο. Να μην το μεταχειρίζεται τόσο πολύ αυτό, ότι θα στείλει στη φυλακή, γιατί καμιά φορά μπορεί να συμβεί το αντίθετο.

Ο κ. Γεωργιάδης να προετοιμάσει την υπεράσπισή του διότι τα πράγματα για αυτόν μπορεί να είναι λίγο δύσκολα τις επόμενες ημέρες». 

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA