Χαλκίδα: Ποιες επιχειρήσεις ζητούν άδειες από το Δήμο! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Ποιες επιχειρήσεις ζητούν άδειες από το Δήμο!

Δείτε τα θέματα που θα συζητηθούν στη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 19:30 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου [Δημαρχιακό Μέγαρο– Φαρμακίδου 15, Χαλκίδα]:

1) Περί χορήγησης άδειας παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής-μουσικών οργάνων, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για εσωτερικό χώρο, επιχείρηση πλήρους γεύματος και αναψυχής (καφέ μπαρ), με διακριτικό τίτλο «Το ταβερνάκι», ιδιοκτησίας ESTIASIS IKE- ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ, νόμιμα εκπροσωπούμενη από τον Βογιατζή Δημήτριο του Στέργιου, στη συμβολή των οδών Αυλίδος & Λειβαρά, στη Χαλκίδα.

2) Περί γνωμοδότησης για χορήγηση άδειας χρήσης κοινόχρηστου χώρου, για το έτος 2018, εμβαδού 22,15 τ.μ., για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων, σε επιχείρηση καφέ – σνακ μπαρ, ιδιοκτησίας ΑGILE WORKZ E.E., νόμιμα εκπροσωπούμενη από τον HARVALIAS GEORGIO, επί της οδού Αβάντων 28, στη Χαλκίδα.

3) Περί γνωμοδότησης για χορήγηση άδειας χρήσης κοινόχρηστου χώρου, για το έτος 2018, εμβαδού 9,36 τ.μ., για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων, σε επιχείρηση μαζικής εστίασης και αναψυχής πλήρους γεύματος (ζεστής και κρύας κουζίνας), ιδιοκτησίας ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ του Σπυρίδωνα, επί της οδού Αρεθούσης 90, στη Χαλκίδα.

4) Περί γνωμοδότησης για χορήγηση άδειας χρήσης κοινόχρηστου χώρου, για το έτος 2018, εμβαδού 4,12 τ.μ., για τοποθέτηση οπωρολαχανικών σε κοινόχρηστο χώρο, σε επιχείρηση εμπόριο φρούτα λαχανικά, ιδιοκτησίας ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗ ΓΕΩΡΓΙΟY του Ιωάννη, στη συμβολή των οδών Κριεζώτου 71 και Ψαρρών, στη Χαλκίδα.

5) Περί γνωμοδότησης για χορήγηση άδειας χρήσης κοινόχρηστου χώρου, για το έτος 2018, εμβαδού 4,00 τ.μ., για τοποθέτηση δύο ψυγείων, σε επιχείρηση περίπτερο, ιδιοκτησίας ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΥ του Ιωάννη, επί της οδού Αγίου Ιωάννου ,περιοχή παλαιό Κοιμητήριο, στη Χαλκίδα.

6) Περί γνωμοδότησης για χορήγηση κοινόχρηστου χώρου, εμβαδού 6,00τ.μ., στον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟ του Γεωργίου, για την πώληση χαρταετών, επί της οδού Στύρων, από 18-10-2018 έως και 19-10-2018.

7) Περί γνωμοδότησης για χορήγηση κοινόχρηστου χώρου, εμβαδού 6,00τ.μ., στην ΜΗΤΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του Κωνσταντίνου, για την πώληση χαρταετών, επί της οδού Χαϊνά (έναντι Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας), από 16-02-2018 έως και 19-02-2018.

8) Περί γνωμοδότησης για χορήγηση κοινόχρηστου χώρου, εμβαδού 2,00τ.μ., στον ΜEΧΜΕΤΟΓΛΟΥ ΜΕΜΕΤ του Γιασαρ, για την πώληση μπαλονιών, επί της οδού Αβάντων 9, για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA