Χαλκίδα: Χαμός σε πολυκατοικία στην οδό Γαζέπη! Ένοικος έβγαλε σουγιά σε υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Χαμός σε πολυκατοικία στην οδό Γαζέπη! Ένοικος έβγαλε σουγιά σε υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ

Το συμβάν σημειώθηκε πρωινές ώρες της Δευτέρας (12-02-2018) σε πολυκατοικία της οδού Γαζέπη...

Υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ μετέβησαν για έλεγχο μετά από καταγγελίες που έγιναν για ρευματοκλοπή σε βάρος 48χρονου Χαλκιδέου που διαμένει σε διαμέρισμα της συγκεκριμένης πολυκατοικίας.

Ωστόσο, κατά την διάρκεια του ελέγχου, τα πράγματα ξέφυγαν καθώς ο 48χρονος άρχιζε να βρίζει τους υπαλλήλους οι οποίοι αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από το σημείο.

Σύμφωνα με την μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσαν οι υπάλληλοι στο Α.Τ. Χαλκίδας, την ώρα που επιβιβάσθηκαν στο όχημα του ΔΕΔΔΗΕ, ο 48χρονος τους ακολούθησε, και, κρατώντας ένα σουγιά, τους απείλησε ότι θα τους μαχαιρώσει. Μάλιστα με το αιχημηρό αντικείμενο που κρατούσε έσκασε και τα λάστιχα του οχήματος.

Σε βάρος του 48χρονου σχηματίστηκε δικογραφία πλημμεληματικού χαρακτήρα, αλλά δεν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς εντός των χρονικών ορίων του αυτοφώρου, με αποτέλεσμα να μην συλληφθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η δικογραφία έχει φτάσει στα χέρια του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας ο οποίος φέρεται να έχει διατάξει και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται ο 48χρονος.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA