Χαμός στη Βουλή: Συνελήφθησαν δύο επισκέπτες που είχαν σε βάρος τους καταδικαστικές αποφάσεις! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Χαμός στη Βουλή: Συνελήφθησαν δύο επισκέπτες που είχαν σε βάρος τους καταδικαστικές αποφάσεις!

Πρόκειται για μία γυναίκα που απασχολούσε για απάτες και πλαστογραφία και για έναν άντρα που απασχολούσε για χρέη προς το Δημόσιο...

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν δύο άτομα για καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος τους για απάτη και πλαστογραφία ο ένας και για χρέη προς το Δημόσιο ο άλλος… με την διαφορά ότι τα δύο αυτά άτομα δεν συνελήφθησαν κάπου τυχαία αλλά στην είσοδο της Βουλής, καθώς φέρονται να είχαν το απόγευμα ραντεβού με βουλευτές κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, πρόκειται για μία γυναίκα που απασχολούσε για απάτες και πλαστογραφία και είχε ραντεβού με βουλευτή της ΝΔ και για έναν άντρα που απασχολούσε για χρέη προς το Δημόσιο και είχε ραντεβού στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή.

Με το που πληκτρολογήθηκαν τα στοιχεία τους στην πύλη, το σύστημα «κοκκίνισε» και έδειξε ότι απασχολούσαν με καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος τους, με αποτέλεσμα αμέσως να προσαχθούν και να οδηγηθούν στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος.

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ