Διαμαρτύρεται ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλκίδας για την διακοπή ρεύματος στην οδό Κριεζώτου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Διαμαρτύρεται ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλκίδας για την διακοπή ρεύματος στην οδό Κριεζώτου

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας:

«Ο Εμπορικός και Βιομηχανικός Σύλλογος Χαλκίδας, διαμαρτύρεται έντονα προς τη ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ και τη ΔΕΗ ΑΕ, για τη διακοπή ηλεκτροδότησης μεγάλου τμήματος της οδού Κριεζώτου σε ώρα λειτουργίας των καταστημάτων (8.00 με 13.30) την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018.

Η επιλογή αυτής της χρονικής στιγμής για την διεκπεραίωση των εν λόγω εργασιών, καταδίκασε σε σχεδόν μηδενική είσπραξη περίπου δέκα καταστήματα, δεδομένου ότι στερήθηκαν τον απαραίτητο για την λειτουργία και την εξυπηρέτηση φωτισμό, δεν είχαν τη δυνατότητα χρήσης των POS, ενώ η ταμειακή μηχανή λειτουργούσε με ρεύμα από διπλανά καταστήματα.

Δυστυχώς παρά την έγκαιρη παρέμβασή μας, δεν κατέστη δυνατόν να πληροφορηθούμε τους λόγους που έκαναν τόσο επιτακτική την ανάγκη για εργασίες, σε ώρες εργάσιμες για την αγορά.

Ποιος και με ποια αρμοδιότητα λοιπόν αποφασίζει χωρίς προειδοποίηση, σε μια τόσο οικονομικά δύσκολη περίοδο, τη διακοπή της λειτουργίας των καταστημάτων, λόγω προγραμματισμένων έργων;

Σε ποια ευνομούμενη χώρα τα έργα αυτά θα γίνονταν σε ώρες που η αγορά είναι ανοιχτή και αν η ανάγκη για την πραγματοποίησή τους χαρακτηριζόταν άμεση, οι θιγόμενοι δεν θα αποζημιώνονταν για διαφυγόντα κέρδη; ΣΕ ΚΑΜΙΑ».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA