Δήμος Χαλκιδέων: «Καυτά» ερωτήματα Μιτζιφίρη για την δράση του Βασίλη Καθαροσπόρη | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δήμος Χαλκιδέων: «Καυτά» ερωτήματα Μιτζιφίρη για την δράση του Βασίλη Καθαροσπόρη

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου του Δήμου Χαλκιδέων, Ελένης Μιτζιφίρη:

«ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!! Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΜΟΥ: ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ, ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΚΥΒΙΣΤΗΣΕΙΣ. ΌΛΟΙ ΟΙ ''ΑΥΛΙΚΟΙ'' ΘΑ ΚΑΤΑΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ''ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ'' ΠΟΥ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΟΥΝ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ 103 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΑ ΕΞΑΡΤΩΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ.
 
Ενταύθα ΠΡΟΣ: Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ
ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚAI ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΑ
ΕΡΓΑ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ

 
Παρακαλώ όπως, διά των εγγράφων που αιτούμαι, πληροφορηθώ για τα οικονομικά και τεχνικά στοιχεία του συνόλου των έργων και εργασιών αυτεπιστασίας για τα έτη 2015-2016-2017 (συντηρήσεις- συμπληρώσεις οδών, πεζοδρομίων, σχολικών μονάδων, παιδικών χαρών, αθλητικών εγκαταστάσεων, κτιρίων, κοινοχρήστων χώρων, παραλιακών εγκαταστάσεων, λοιπών εγκαταστάσεων, ασφαλτοστρώσεις οδών κλπ).

Ειδικότερα αιτούμαι τα κάτωθι έγγραφα:
 
1. Πίνακα των έργων και εργασιών αυτεπιστασίας για τα έτη 2015-2016-2017.
 
2. Αντίγραφα των φύλλων των ειδικών ημερολογίων των ανωτέρω, στο οποίο αναγράφονται καθημερινά, το απασχολούμενο προσωπικό κατά ειδικότητα, μηχανήματα ή άλλα μέσα, τα εισκομιζόμενα υλικά και καύσιμα, οι εκτελούμενες εργασίες περιγραφικά και κατά θέση, καθώς και κάθε άλλο επιπλέον στοιχείο (Ωράριο εργασίας, υπερωρίες, καιρικές συνθήκες, μεταφορές υλικών, προφορικές εντολές-παρατηρήσεις επιβλέποντος κλπ)
 
3. Αντίγραφα των εγγράφων της διαδικασίας έγκρισης για την εξαγωγή από την αποθήκη των υλικών αυτεπιστασίας (εντολές εξαγωγής, διαπίστωση διαθεσιμότητας του αποθέματος, δελτία εξαγωγής κλπ).
 
4. Αντίγραφα των εγγράφων της διαδικασίας υλοποίησης των έργων, εκτός των ειδικών ημερολογίων, (χρονοδιαγράμματα εργασιών, αναλυτικά προγράμματα κατασκευής, προμετρήσεις – επιμετρήσεις- απολογιστικές δαπάνες κλπ).
 
5. Αντίγραφα των εγγράφων της διαδικασίας παραλαβής των έργων (βεβαίωση περαίωσης, τελική επιμέτρηση, απολογισμός δαπάνης, πρωτόκολλο παραλαβών, αποφάσεις Δ.Σ κλπ)
 
6. Αντίγραφα των εγκρίσεων της Διευθύνουσας Υπηρεσίας περί ορισμού επιβλεπόντων μηχανικών, καθώς και των εγκρίσεων για τις ποσότητας των υλικών που ενσωματώθηκαν στα έργα, τον τρόπο και τον ρυθμό απασχόλησης του προσωπικού, την ανάλυση των υλικών, την μίσθωση και χρήση μηχανημάτων και όλα τα άλλα αναγκαία στοιχεία για την κατασκευή των έργων αυτεπιστασίας.
 
7. Ονομαστική κατάσταση των μισθωμένων μηχανημάτων που χρησιμοποιήθηκαν στα έργα, των χειριστών τους, των ωραρίων εργασίας τους, ανά ημερομηνία, έργο και γεωγραφική θέση, σύμφωνα με τα ειδικά ημερολόγια έργων».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA