Δροσιά: Κλοπές δέντρων καταγγέλει ο Δήμος Χαλκιδέων | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Δροσιά: Κλοπές δέντρων καταγγέλει ο Δήμος Χαλκιδέων

Μεγάλο μέρος δέντρων που είχαν φυτέψει μαθητές Γυμνασίου σε περιοχή της Χαλκίδας, εξαφάνισαν άγνωστοι, λίγες ώρες μετά από δενδροφύτευση, σε χώρο που παραχωρήθηκε για ανάπλαση από το Δασικό Συνεταιρισμό Δροσιάς, όπως καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων...
 
Η δράση είχε διοργανωθεί την περασμένη Δευτέρα 12 Μαρτίου, από τη Δημοτική Ενότητα Ανθηδόνας, μαζί με τη Διεύθυνση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χαλκιδέων και την Περιβαλλοντική Ομάδα του Γυμνασίου Δροσιάς, και συνοδεύτηκε και από εγκατάσταση συστήματος ποτίσματος, με στόχο να καταστεί η έκταση πνεύμονας πρασίνου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δήμος Χαλκιδέων, «Ούτε την προσπάθεια των μικρών μαθητών του Γυμνασίου Δροσιάς δεν σεβάστηκαν κάποιοι “αμετανόητοι”, οι οποίοι εξαφάνισαν μεγάλο αριθμό δέντρων, μετά τη δεντροφύτευση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Μαρτίου».

Χαλκίδα: Νέα εξέλιξη! Διαγνώστηκαν με κορονοϊό δύο συγγενείς του δικηγόρου Θανάση Λιαγκάκη που νοσηλεύεται στο «Σωτηρία» (ΦΩΤΟ)

  Στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» συνεχίζει να νοσηλεύεται ο γνωστός Χαλκιδέος δικηγόρος, Θανάσης Λιαγκάκης, ο οποίος, -όπως αποκάλυψε το Evia Zoom...

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ