Εξαφάνιση ανήλικων κοριτσιών στο Δήλεσι: Έκκληση γνωστής ηθοποιού στον 18χρονο ανιψιό της που εμπλέκεται στην υπόθεση! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εξαφάνιση ανήλικων κοριτσιών στο Δήλεσι: Έκκληση γνωστής ηθοποιού στον 18χρονο ανιψιό της που εμπλέκεται στην υπόθεση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σημαντικές είναι οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τα δυο ανήλικα κορίτσια που εξαφανίστηκαν τη Δευτέρα από την περιοχή Δήλεσι (δείτε ΕΔΩ)...

Η 16χρονη Εμμανουέλα και η 17χρονη Ντενίσα δεν είχαν δώσει μέχρι και πριν από λίγο σημεία ζωής. Εξαφανίστηκαν από τη Δευτέρα και η μητέρα τους απευθύνθηκε στο Χαμόγελο του Παιδιού για βοήθεια. 

Ωστόσο, μετά την έκκληση της μητέρας τους στην εκπομπή Tatiana Live, οι δυο κοπέλες επικοινώνησαν μαζί της.

Στην υπόθεσή της εξαφάνισης τους όμως, φαίνεται να εμπλέκεται και ο 18χρονος ανιψιός της γνωστής ηθοποιού Μαίρης Χαλκιά.

Το 18χρονο αγόρι ήταν συμμαθητής των δυο κοριτσιών και φοιτούσαν στο ίδιο ΕΠΑΛ Σχηματαρίου. Μιλώντας στην εκπομπή Tatiana Live, η θεία του Μαίρη Χαλκιά είπε πως για ένα μικρό χρονικό διάστημα ο ανιψιό της έμεινε μαζί της και τώρα έμενε με κάποιους φίλους του πιο κοντά στη δουλειά του. “Εμείς βρεθήκαμε την Παρασκευή που ήρθε και κοιμήθηκε εδώ και το πρωί ξυπνήσαμε και τον πήγα ως το κέντρο για να πάει στη δουλειά του”, είπε και συμπλήρωσε: “Και εγώ ανησύχησα. Δεν τον έβρισκα και πήρα να μιλήσω με τον πατέρα του, που επικοινώνησε μαζί του την Δευτέρα. Από τότε δεν είχαν άλλη επαφή και οι γονείς του”.

Μιλώντας, μάλιστα, στον ανιψιό της τον είχε ρωτήσει αν ήταν καλά και εκείνος της είχε απαντήσει: “Δεν είναι αυτό έχω ένα πρόβλημα και θέλω να βοηθήσω. Δεν έλεγε εύκολα πράγματα, ήταν εσωστρεφής και τα κρατούσε μέσα του”.

Τέλος, η Μαίρη Χαλκιά έκανε έκκληση στον ανιψιό της να επιστρέψει σπίτι του και με δάκρυα στα μάτια είπε: “Ό,τι και να είναι, όπου και να είναι, να πάρει τους γονείς του ένα τηλέφωνο. Τον πατέρα του και την μητέρα του που ανησυχούν. Εμένα ας μην με υπολογίσει , αν και ξέρω ότι με αγαπά και με εμπιστεύεται”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA