Εθνική Οδός: Μοτοσικλετιστής έκανε σούζα μπροστά στο περιπολικό και οι αστυνομικοί τον θαύμαζαν! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εθνική Οδός: Μοτοσικλετιστής έκανε σούζα μπροστά στο περιπολικό και οι αστυνομικοί τον θαύμαζαν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αίσθηση προκαλεί το βίντεο που αναρτήθηκε πριν από λίγα 24ωρα στο YouTube και δείχνει τη στιγμή που ένας μοτοσικλετιστής κάνει σούζα ενώ βρίσκεται στην Εθνική Οδό...

Ενας νεαρός έχει βάλει μία κάμερα στη μοτοσικλέτα του προκειμένου να μαγνητοσκοπήσει τον εαυτό του να κάνει σούζα. Ενώ λοιπόν ο οδηγός οδηγεί στη μία ρόδα στη μέση της Εθνικής Οδού, δίπλα του εμφανίζεται ένα διερχόμενο περιπολικό.

Σε αυτό το σημείο θα περίμενε κανείς ότι οι αστυνομικοί θα του έκαναν σήμα και θα σταματούσαν τον άνδρα που διακινδυνεύει την δικιά του ακεραιότητα αλλά και των άλλων οδηγών. Και όμως, το περιπολικό απλά περνά δίπλα από την μηχανή και συνεχίζει κανονικά την πορεία του.

 

Αυτό φαίνεται ότι ενθουσίασε ακόμα και τον νεαρό που τραβούσε το βίντεο. Ετσι, ενώ έκανε σούζα, άφησε το ένα χέρι και ευχαρίστησε τους αστυνομικούς με ένα νεύμα. Στην συνέχεια μάλιστα, ανέβασε το βίντεο στο youtube καμαρώνοντας για το επίτευγμά του και ταυτόχρονα ευχαριστώντας τους αστυνομικούς που τον άφησαν να κάνει την σούζα με την ησυχία του.
 

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πλήθος σχολίων, ενώ ο οδηγός της μηχανής αναφέρεται στην σούζα (και μάλιστα σε έναν εθνικό δρόμο) κάνοντας λόγο για «παρεξηγημένο τρόπο έκφρασης» και υποστηρίζοντας ότι «δεν είναι κάτι κακό».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA