Ύβρεις και απειλές από τον χρυσαυγίτη Λαγό στη Βουλή - Επενέβη η φρουρά! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ύβρεις και απειλές από τον χρυσαυγίτη Λαγό στη Βουλή - Επενέβη η φρουρά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλη ένταση υπήρξε στη Βουλή το απόγευμα της Πέμπτης (22-03-2018) με τη συνεδρίαση να διακόπτεται λόγω υβριστικής επίθεσης του χρυσαυγίτη βουλευτή Γιάννη Λαγού κατά πάντων...
 
Ο Γιάννης Λαγός ήταν στο βήμα της Ολομέλειας της Βουλής όταν άρχισε να καθυβρίζει τους υπόλοιπους βουλευτές φωνάζοντας: «Είστε προδότες και πουλημένοι», ενώ ακούγεται να απειλεί κιόλας λέγοντας «Θα πεθάνετ…»

Νωρίτερα ισχυριζόταν πως θα πρέπει να καταρρίπτονται όλα τα τουρκικά μαχητικά που παραβιάζουν το FIR Αθηνών, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Ακολούθησε πρωτοφανής ένταση στη Βουλή, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Ξυδάκη να σηκώνεται για να κατεβάσει τον χρυσαυγίτη βουλευτή από το βήμα, ενώ ο προεδρεύων, Σπύρος Λυκούδης, φώναξε τη φρουρά και διέκοψε τη συνεδρίαση.

Ξυδάκης και Λαγός παραλίγο να πιαστούν στα χέρια και χρειάστηκε η επέμβαση των αστυνομικών της φρουράς για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ


Σε αποβολή από τις διαδικασίες της Βουλής προσανατολίζεται ο Νίκος Βούτσης

Στηλιτεύοντας το γεγονός ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης έκανε λόγο για κλιμακούμενη στρατηγική έντασης από πλευρά της Χρυσής Αυγής προκειμένου να νεοναζιστικό μόρφωμα να προκαλεί αδιαλείπτως το εξίσου ακραίο κόμμα της Τουρκίας, Γκρίζους Λύκους.

Ως προς την πειθαρχική διάσταση από την τοποθέτηση του προέδρου εκμαιεύεται πως προσανατολίζεται να παραπέμψει στην επιτροπή δεοντολογίας τον Λαγό με το σκεπτικό να αποβάλει την Χρυσή Αυγή από τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες.
 
ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA