Αδελφοκτονία στη Μαγούλα Ερέτριας: Ήρθε από την Θεσσαλονίκη ο 65χρονος και τον εκτέλεσε έξω από το σπίτι του - Κληρονομικές διαφορές πίσω απο το άγριο έγκλημα με θύμα τον 70χρονο Κώστα Καντιδάκη! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αδελφοκτονία στη Μαγούλα Ερέτριας: Ήρθε από την Θεσσαλονίκη ο 65χρονος και τον εκτέλεσε έξω από το σπίτι του - Κληρονομικές διαφορές πίσω απο το άγριο έγκλημα με θύμα τον 70χρονο Κώστα Καντιδάκη!

Δείτε τα νέα στοιχεία για την δολοφονία που σημειώθηκε στις 16:00 το απόγευμα της Τρίτης (10-04-2018) στο χωριό Μαγούλα Ερέτριας, στη θέση Διονυσάτου, (δείτε ΕΔΩ), με θύμα τον 70χρονο Κώστα Καντιδάκη και δράστη τον 65χρονο αδερφό του...

Ο 65χρονος φέρεται να είχε κληρονομικές διαφορές με τον 70χρονο αδερφό του και χθες ταξιδεύοντας από την Θεσσαλονίκη που διαμένει μόνιμα, έφτασε στο χωριό και πήγε έξω από το σπίτι του θύματος όπου μόλις βγήκε έξω, τον εκτέλεσε με κυνηγετικό όπλο πυροβολώντας τον στο κεφάλι από τα 5 μέτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος του δράστη βρισκόταν στη περιοχή και προσπάθησε να τον εμποδίσει, δίχως όμως να τα καταφέρει ενώ ήταν εκείνος που κάλεσε την αστυνομία.

Διαβάστε και την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ που εκδόθηκε το πρωί της Τετάρτης (11-04-2018):

Συνελήφθη χθες (10-04-2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Ερέτριας Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας, ένας 65χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα ο συλληφθείς χθες το μεσημέρι, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε θανάσιμα, 70χρονο ημεδαπό, συγγενικό του πρόσωπο, τη στιγμή που το θύμα βρισκόταν έξωθεν της οικίας που διατηρούσε στην ανωτέρω περιοχή.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το προαναφερόμενο κυνηγετικό όπλο, (3) φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, καθώς και συγκεντρωτήρας σκαγιών με κάλυκα κυνηγετικού όπλου.

Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορού του θανόντα.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA