Εμφανίστηκε ο Χίος: «Τι έγινε, ρε παιδιά; Πάλι με ψάχνουν τα μπατσάκια;» - Έχει άδεια οπλοφορίας ο δημοσιογράφος που αναζητείται για τους πυροβολισμούς στα γραφεία του «Μακελειό» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εμφανίστηκε ο Χίος: «Τι έγινε, ρε παιδιά; Πάλι με ψάχνουν τα μπατσάκια;» - Έχει άδεια οπλοφορίας ο δημοσιογράφος που αναζητείται για τους πυροβολισμούς στα γραφεία του «Μακελειό»

Νόμιμη άδεια οπλοφορίας διαθέτει ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος, ο οποίος μέχρι σήμερα τα μεσάνυχτα θα αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου μετά την καταγγελία του δικαστικού επιμελητή, ότι πυροβόλησε για να τον εκφοβίσει στα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό»... 

Την ίδια ώρα στο διαδίκτυο αναρτήθηκε μήνυμα του Στέφανου Χίου για το περιστατικό, στο οποίο αναφέρει:

«Τι εγινε ρε παιδιά; Πάλι με ψάχνουν τα μπατσακια του Τόσκα κατά εκατοντάδες την ώρα που οφείλουν να αναζητούν τους εγκληματίες που τραυμάτισαν άνανδρα τον Αλέξανδρο Σταματιάδη  και χαροπαλεύει Άγιες μέρες του Πάσχα! Ντροπή σας!  Θα σας κρίνει ο Θεός κ ο λαός! Τμήμα ανθρωποκτονιών, Προστασία πολιτεύματος, Ασφάλεια, Δίας, Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών. Όλοι μαζί σε πολιορκία στην εφημερίδα μας για να μην βγει η αυριανή έκδοση. Θα λογαριαστούμε με όλους».

Ο Στέφανος Χίος κατηγορείται ότι το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης πυροβόλησε για εκφοβισμό, όταν έφτασε στα γραφεία της εφημερίδας του δικαστικός επιμελητής για να του επιδώσει αγωγή από την υπουργό Άμυνας της Αλβανίας που είχε θιχτεί από δημοσίευμα του εντύπου.

Ωστόσο το σημερινό τεύχος της εφημερίδας κάνει λόγο για «φουσκωτό και επικίνδυνο νταή» που μπούκαρε στα γραφεία της εφημερίδας απειλώντας για να παραδώσει το δικαστικό έγγραφο χωρίς να πει ότι είναι δικαστικός επιμελητής.

Το σημερινό τεύχος της εφημερίδας

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA