ΗΡΩΝ
VIANEX
SMOKER LAND

Επιστρέφει στον ΑΝΤ1 η θρυλική σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Από την Μεγάλη Εβδομάδα τα κανάλια αλλάζουν τον προγραμματισμό τους με αποτέλεσμα να προβάλουν επικές ταινίες και παραγωγές θρησκευτικού περιεχομένου...

Αυτό το Πάσχα, ένα πρόγραμμα γεμάτο συναισθήματα, ιστορικές στιγμές και γεγονότα που άλλαξαν τα θρησκευτικά δεδομένα σε όλο τον κόσμο, εκπέμπει στον ΑΝΤ1 και παίζει μόνο για εσάς! Τη Μεγάλη εβδομάδα, το prime time του ΑΝΤ1 φέρνει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το διαχρονικό τηλεοπτικό αριστούργημα «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ». 


Από τη Μ. Τρίτη έως και το Μ. Σάββατο στις 21.00, το θρησκευτικό δράμα, που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη σειρά στο είδος της από το τηλεοπτικό κοινό, έρχεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1! 

«Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» είναι μια συμπαγής, ολοκληρωμένη σειρά, σκηνοθετημένη από τον κορυφαίο δημιουργό Φράvκo Τζεφιρέλι. Έχει αναγνωριστεί ως μια από τις σπουδαιότερες θρησκευτικές παραγωγές στην ιστορία της τηλεόρασης, και μεταξύ άλλων, έχει βραβευτεί με Emmy Award.

#Για γέλια ή για κλάματα; Ο Δήμος Χαλκιδέων ευχαριστεί τον Νίκο Μακρόπουλο για το νέο video clip που γυρίστηκε με φόντο την σκισμένη ελληνική σημαία στη Χαλκίδα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

  Στη πόλη της Χαλκίδας γυρίστηκε πρόσφατα το νέο video clip του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή, Νίκου Μακρόπουλου για το καινούργιο του τραγο...