Πριν από λίγο: Έδωσε στη δημοσιότητα όλα τα έξοδα για το Θαλασσινό Καρναβάλι η Λίλιαν Ζλακώνη παρουσία και του συζύγου της! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πριν από λίγο: Έδωσε στη δημοσιότητα όλα τα έξοδα για το Θαλασσινό Καρναβάλι η Λίλιαν Ζλακώνη παρουσία και του συζύγου της!

Πριν από λίγη ώρα η Λίλιαν Ζλακώνη έδωσε στη δημοσιότητα όλα τα έξοδα για το Θαλασσινό Καρναβάλι του 2018 - Στο πλευρό της, ο σύζυγος της και γνωστός δικηγόρος Διονύσης Ζλακώνης...

Δυστυχώς και φέτος αυτή η είδηση δεν θα μπορούσε να ήταν τίποτα λιγότερο από ένα πρωταπριλιάτικο αστείο λόγω και της ημέρας.

Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει από την τελετή λήξης του Θαλασσινού Καρναβαλιού και η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ δεν έχει κάνει ακόμη απολογισμό για να ενημερώσει επίσημα τον λαό της Χαλκίδας, ως οφείλει, σχετικά με το δημόσιο χρήμα που κατασπαταλήθηκε και σε ποιες τσέπες μπήκαν όλες αυτές οι δαπάνες που ξεπέρασαν και φέτος τις 250.000 ευρώ.

Η Λίλιαν Ζλακώνη ούτε πέρυσι έκανε απολογισμό, ωστόσο κάποια στιγμή θα αναγκαστεί να δώσει μαζεμένες απαντήσεις και αυτό δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA