Απίστευτο τροχαίο: Την καταδίωκε ο εν διαστάσει σύζυγος, εμβόλισε το αμάξι της και «τούμπαραν» και τα δύο οχήματα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Απίστευτο τροχαίο: Την καταδίωκε ο εν διαστάσει σύζυγος, εμβόλισε το αμάξι της και «τούμπαραν» και τα δύο οχήματα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία ασκήθηκε σε έναν 40χρονο άνδρα, μετά από τροχαίο που είχε σε ξεχωριστό από την εν διαστάσει σύζυγό του αυτοκίνητο...

Το τροχαίο έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (05-05-2018), στην επαρχιακή οδό Κορίνθου – Εξαμιλίων, όταν η γυναίκα συνειδητοποίησε ότι την καταδιώκει το όχημα του εν διαστάσει συζύγου της, με τον οποίο έχει τέσσερα παιδιά.

Η 30χρονη αύξησε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος, να φέρει τούμπες, να χτυπήσει διερχόμενο όχημα και να καταλήξει στην άκρη του δρόμου.

Και το όχημα του 40χρονου γύρισε και προσγειώθηκε στο πλάι στην άσφαλτο. 
Η γυναίκα κατάφερε να απεγκλωβιστεί από το αυτοκίνητό της και να ζητήσει βοήθεια.

Τόσο η 30χρονη όσο και ο 40χρονος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, από όπου αναμένεται να λάβει εξιτήριο άμεσα η γυναίκα. Ο 40χρονος, που νοσηλεύεται φρουρούμενος, θα παραμείνει, καθώς τα τραύματά του είναι λίγο πιο σοβαρά, χωρίς όμως να κινδυνεύει η υγεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε ζητήσει διαζύγιο από τον άνδρα, ο οποίος όμως δεν ήθελε να δεχθεί το χωρισμό τους, με αποτέλεσμα να την «πολιορκεί» στενά το τελευταίο διάστημα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πληροφορίες: KorinthosTV

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA