Αυτή είναι η 45χρονη νοσηλεύτρια που κατακρεούργησε ο σύζυγός της - Είχε εργαστεί και σε νοσοκομείο της Στερεάς Ελλάδας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αυτή είναι η 45χρονη νοσηλεύτρια που κατακρεούργησε ο σύζυγός της - Είχε εργαστεί και σε νοσοκομείο της Στερεάς Ελλάδας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο το άγριο φονικό στα Τρίκαλα... 

Η Βάια Γκάνια δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, το μεσημέρι της Δευτέρας (21-05-2018) μέσα στο σπίτι τους.

Ο 52χρονος μαχαίρωσε επανειλημμένα τη σύζυγό του στην κοιλιακή χώρα και εκείνη έπεσε νεκρή.

Η δολοφονία έγινε μπροστά στην 14χρονη κόρη τους και στον 4χρονο γιο τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 52χρονος την ζήλευε παθολογικά επί πολλά χρόνια ενώ το θύμα φέρεται να είχε ζητήσει το τελευταίο διάστημα ασφαλιστικά μέτρα, καθώς οι καυγάδες ήταν συχνοί και κατέληγαν σε ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με το TrikalaZoom.gr, πληροφορίες, το ζευγάρι είχε πρόσφατα μια έντονη λεκτική διαμάχη, ενώ σήμερα θα εκδικαζόνταν υπόθεσή τους στο δικαστήριο. 

Οι σχέσεις τους, σύμφωνα με τους γείτονες, ήταν τεταμένες, αλλά κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσαν οι καυγάδες τους να καταλήξουν σε ένα τόσο φρικτό έγκλημα και μάλιστα μπροστά στα μάτια του 3χρονου γιου τους.
Η Βάια Γκάνια ήταν νοσηλεύτρια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και μητέρα τριών παιδιών (μια έγγαμη κόρη 21 ετών, μια 14χρονης μαθήτριας και ενός 3χρονου αγοριού). Η 45χρονη είχε εργαστεί και στη Μονάδα Στεφανιαίας Νόσου του Νοσοκομείου Λαμίας.
Επιπλέον, ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό του δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου στο Τοπικό Συμβούλιο Γοργογυρίου, χωριό του άντρα της, στις εκλογές του 2014.

Στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί είναι το τρέιλερ των εκλογών, όπου συμμετέχει και η άτυχη 45χρονη Βάια Γκάνια:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA