Εύβοια: Συνταξιούχοι διαμαρτύρονται για το οδικό δίκτυο και τα πρόστιμα της Τροχαίας - Δείτε την ανακοίνωση! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Συνταξιούχοι διαμαρτύρονται για το οδικό δίκτυο και τα πρόστιμα της Τροχαίας - Δείτε την ανακοίνωση!

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου, διαμαρτύρεται για τα πρόστιμα της τροχαίας και για το επικίνδυνο οδικό δίκτυο της ευρύτερης περιοχής...

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Χωρίς να θέλουμε να υποβαθμίσουμε την αναγκαιότητα εφαρμογής των κανόνων ασφαλούς οδήγησης και αντιμετώπισης προβλημάτων στην οδήγηση.

Χωρίς να θέλουμε να σταθούμε απέναντι στους εργαζόμενους στο τροχαίο τμήμα της αστυνομίας που απλά την εργασία τους εκτελούν κάτω από εντολές που δέχονται.

Δεν μπορούμε να σφυρίζουμε αδιάφορα σε ένα πυρετό ελέγχων σε οχήματα και οδηγούς στο αν είναι τυπικοί απέναντι στον Κ.Ο.Κ. που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει προκύψει τόσο στη περιοχή μας όσο και γενικότερα.

Καταγγέλλουμε και αγανακτούμε γιατί καταλαβαίνουμε πως αυτός ο πυρετός ελέγχων σαν στόχο έχει, να μαζέψουν έσοδα για τα ταμεία της κρατικής μηχανής, χωρίς να παίρνουν υπ' όψιν τους τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Καλούμε τη κυβέρνησή ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ να πάρει πίσω τους εισπρακτικούς μηχανισμούς και να ασχοληθεί με το παμπάλαιο και επικίνδυνο οδικό δίκτυο συνολικά».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA