Ντύνεται ξανά γαμπρός ο 54χρονος «ζεν πρεμιέ» Σίμος Κεδίκογλου - Μετά την Αλιμόνου παντρεύεται την 31χρονη Ελισάβετ Κατσαμάκη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ντύνεται ξανά γαμπρός ο 54χρονος «ζεν πρεμιέ» Σίμος Κεδίκογλου - Μετά την Αλιμόνου παντρεύεται την 31χρονη Ελισάβετ Κατσαμάκη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Για δεύτερη φορά αποφάσισε να ντυθεί γαμπρός στα 54 του χρόνια, ο «γαλάζιος» βουλευτής Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια της πολιτικής καριέρας του φροντίζει να τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας για τις διάφορες σχέσεις του με γνωστά μοντέλα, κ.λ.π.,  που τον συνοδεύουν κατά καιρούς σε κοσμικές εκδηλώσεις...

Ο 54χρονος «ζεν πρεμιέ» και ο άλλοτε κυβερνητικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας φέρεται να έκανε πρόταση γάμου στο πρώην μοντέλο Ελισάβετ Κατσαμάκη που αποφάσισε να εγκαταλείψει την πασαρέλα και τις τολμηρές πόζες για να γίνει φωτογράφος

Μάλιστα η 31χρονη φέρεται έχει απαντήσει θετικά στη πρόταση γάμου και η τέλεση του μυστηρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί τους επόμενους μήνες του καλοκαιριού σε εξωκλήσι της Βόρειας Εύβοιας.
Η Ελισάβετ Κατσαμάκη...

Το ειδύλλιο του ζευγαριού αποκαλύφθηκε πριν από λίγο καιρό, όταν οι δυο τους ταξίδεψαν μαζί στην Οδησσό με αφορμή τους εορτασμούς της ελληνικής κοινότητας της ουκρανικής πόλης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου. 

Ωστόσο όπως προαναφέραμε, πρόκειται για τον δεύτερο (μελλοντικό) γάμο του Σίμου Κεδίκογλου, καθώς ο «γαλάζιος» βουλευτής είχε ένα σύντομο γάμο το 1999 με την ηθοποιό και γνωστό μοντέλο, Τζίνα Αλιμόνου.
Η καυτή Τζίνα Αλιμόνου, πρώην σύζυγος του Σίμου Κεδίκογλου...

H ερωτική ζωή του 54χρονου πλέον Σίμου έχει απασχολήσει έντονα τα ΜΜΕ. Μάλιστα πριν λίγα χρόνια είχε ανταλλάξει φιλιά σε δημόσια θέα με την 28χρονη οικονομολόγο Μαντώ Κόλλια.

Ελισάβετ Κατσαμάκη: Από μοντέλο, φωτογράφος

Η 31χρονη Ελισάβετ έχει πλούσιο βιογραφικό καθώς έχει φωτογραφηθεί για καμπάνιες μεγάλων μαρκών μεταξύ άλλων Michael Kors και Donna Karan, ενώ κατάφερε να γίνει η πρώτη Ελληνίδα μοντέλο που έδωσε συνέντευξη στο γνωστό κανάλι μόδας Fashion Tv. Παράλληλα έχει κάνει φωτογραφήσεις για μεγάλη μάρκα ιταλικών εσωρούχων, ενώ φωτογραφίες της έχον συμπεριληφθεί σε βιβλίο μαζί με μεγάλα μοντέλα όπως η Carre Otis η Dita Von Teese, η Fernanda Tavares και η Irina Shayk. 
«Όταν προσπάθησα να ξεκινήσω στην Ελλάδα, μου είπαν ότι δεν μπορούσα να γίνω μοντέλο και έτσι πλήρωσα για τις πρώτες μου φωτογραφίες, τις οποίες έστειλα μόνη μου σε πρακτορεία στη Γερμανία. Η ανταπόκριση ήταν άμεση και έτσι έκανα το πρώτο μου ταξίδι στο Μόναχο της Γερμανίας απ' όπου και ξεκίνησα», είχε πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξη.

Ξεκίνησα το ταξίδι μου στο μόντελινγκ με μία φτηνή αναλογική μηχανή για τουρίστες, με σκοπό να φωτογραφίσω τον κόσμο και μία μέρα να κάνω έκθεση. Είχα πάθος με την εξερεύνηση και τη φωτογραφία πολύ περισσότερο από ό,τι με τη μόδα. Μετά τα κάστινγκ, φωτογράφιζα τις πόλεις. Στα σεμινάρια φωτογραφίας που με έστελναν στην αρχή στην Ιταλία δανειζόμουν κάμερες και φωτογράφιζα με τους μαθητές όταν δεν φωτογραφιζόμουν η ίδια. Ήμουν πολύ τυχερή, γνώρισα στη δουλειά μου καταξιωμένους φωτογράφους στο εξωτερικό και με βοήθησαν πολύ στο να καταλάβω τι σημαίνει καλή φωτογραφία, με καλύτερο σχολείο ίσως γι’ αυτό το Παρίσι.


ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΑΤΣΑΜΑΚΗ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA