ΠΛΑΙΣΙΟ
VIANEX
SMOKER LAND

Ο Γκλέτσος ξαναχτυπά: «Ναι έχω πάει και με άντρα και ήταν πολύ ωραία...» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Θέλετε να το ακούσετε; Ναι έχω πάει και με άντρα και ήταν πολύ ωραία» δήλωσε ευθαρσώς μπροστά στην κάμερα ο Δήμαρχος Στυλίδας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς, Απόστολος Γκλέτσος...

Μιλώντας στο Votre Beaute ο Απόστολος Γκλέτσος εξήγησε την δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου τι εννοούσε: «Όταν είπα στον Πέτρο Κωστόπουλο ότι έχω πάει με άντρα, έλεγα μέσα μου τώρα θα γίνει της μουρλής. Θέλετε να το ακούσετε; Ναι έχω πάει και με άντρα και ήταν πολύ ωραία».

Αναφερόμενος στην στήριξη που είχε από τους συμπολίτες του λίγο μετά την προβολή της συνέντευξης είπε: «Πάει ο πατέρας μου στο καφενείο και γυρνάει κλαίγοντας ”δεν έχει ξαναγίνει, μιλούσαν όλοι για τις ομοφυλοφιλικές εμπειρίες που είχαν στον στρατό” για να στηρίξουν τον δήμαρχό τους.

Ήρθε συνεργείο από το Star και ρωτούσαν στα καφενεία ποια είναι η γνώμη τους. Εκείνοι απαντούσαν ”δεν ξέρετε ότι εμείς στην Στυλίδα ψήνουμε τα ψάρια κι από τις δύο μεριές».
 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Χαλκίδα: 48χρονος πήρε την καραμπίνα και πυροβόλησε δύο σκυλιά έξω από σχολείο! (ΦΩΤΟ)

Το απίστευτο συμβάν σημειώθηκε στις 15:30 το μεσημέρι του Σαββάτου (17-11-2018) έξω από το 12ο Δημοτικό σχολείο Χαλκίδας, όπου από καθαρή...