Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Χριστοδουλόπουλο - Με εξώδικο απαντά η ΑΕΚ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Χριστοδουλόπουλο - Με εξώδικο απαντά η ΑΕΚ

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι πλέον ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού καθώς ανακοινώθηκε επίσημα από τους «ερυθρόλευκους»...

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χριστοδουλόπουλος γίνεται ο πρώτος ποδοσφαιριστής που θα έχει αγωνιστεί και στους 4 «μεγάλους» του πρωταθλήματος, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Σύλλογο, με έναρξη την 1/7/2018».

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού, ο διευθυντής επικοινωνίας του συλλόγου, Κώστας Καραπαπάς, καλωσόρισε τον ποδοσφαιριστή μέσω social media με το μήνυμα: «Καλώς ήρθες σπίτι σου».

Με εξώδικο απαντά η ΑΕΚ
 
Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ προχώρησε σε άμεσες κινήσεις αφού έστειλε εξώδικο στον Ολυμπιακό με το οποίο του γνωστοποιούσε πως ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος (άρα δεν έχει δικαίωμα διαπραγμάτευσης με καμία ομάδα) ενώ αναμένεται να καταθέσει, πριν την 1η Ιουλίου (ημερομηνία με την οποιία ενεργοποιείται η συμφωνία Ολυμπιακού και παίκτη), συμβόλαιο που αφορά την υπογραφή του διεθνούς άσου και αφορά τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό, οι διοικούντες την ΑΕΚ κάλεσαν σε απολογία τον παίκτη καθώς θεωρούν πως διαπραγμάτευκε και συμφώνησε με άλλη ομάδα παράτυπα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA