Πήρε θέση και ο Μαυραγάνης για τον Μαρινάκη: «Δεν είναι υπεράνω του νόμου..» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Πήρε θέση και ο Μαυραγάνης για τον Μαρινάκη: «Δεν είναι υπεράνω του νόμου..»

«Ο κ. Μαρινάκης δεν είναι υπεράνω του νόμου, όπως δεν είναι κανείς από εμάς» δήλωσε ο Ευβοιώτης υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης για τις δηλώσεις του επιχειρηματία...

«Όλοι μας τιθέμεθα στη βάσανο της δικαστικής διερεύνησης, όταν πρέπει και υπάρχουν υπόνοιες για κάτι και εδώ υπάρχουν υπόνοιες για κάτι» είπε ο Νίκος Μαυραγάνης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM». 

«Εμείς προσωπική αντιπαράθεση δεν έχουμε με κανέναν. Έχουμε όμως αντιπαράθεση με το παλαιό σύστημα οικονομικής και πολιτικής διακυβέρνησης του τόπου που προκαλούσε πραγματικά το ηθικό ένστικτο» πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας τη δήλωση από πλευράς του Β. Μαρινάκη ότι ουδεμία σχέση έχει με τη Ν.Δ. και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών ανέφερε: 


«Ο κ. Μαρινάκης λέει ότι δεν έχει καμία σχέση με τη Ν.Δ., λέει, ισχυρίζεται. Αν ισχύει αυτό -όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι θα ελεγχθεί και ελέγχεται εάν ισχύει, καθώς εμείς ξέρουμε για κάποιες σχέσεις με συγκεκριμένους ανθρώπους της Ν.Δ. και μάλιστα υψηλά ιστάμενους- τότε αντιφάσκει. Αν δεν έχει καμία σχέση με τη Ν.Δ., πώς εμείς προσπαθούμε να διαβάλουμε αυτόν και να ρίξουμε και τη Ν.Δ.;»

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA