Συγκέντρωση συνταξιούχων στο κέντρο της Χαλκίδας ενάντια στις περικοπές! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Συγκέντρωση συνταξιούχων στο κέντρο της Χαλκίδας ενάντια στις περικοπές!

Στη Χαλκίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Μαΐου και ώρα 10:30 στη πλατεία της αγοράς συγκέντρωση συνταξιούχων του νομού με σκοπό την διαμαρτυρία για τις εφαρμοζόμενες αντισυνταξιουχικές διατάξεις... 

Στη συγκέντρωση αυτή οι συνταξιούχοι θα δείξουν το αγωνιστικό παρόν και ότι είναι οργανωμένοι και αποφασισμένοι να αντισταθούν σε ότι τους επιβαρύνει είτε αυτό λέγεται σύνταξη είτε φορολογία είτε υγειονομική περίθαλψη.

Ακολουθεί η ανακοίνωση που εστάλη στο EviaZoom.gr:

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των συνταξιουχικών οργανώσεων καλεί όλους τους συνταξιούχους σε Πανευβοϊκό-Πανελλαδικό ξεσηκωμό, σε μαραθώνιο κινητοποιήσεων παντού σε όλη την χώρα. 

Με τοπικές, περιφερειακές και πανελλαδικές συγκεντρώσεις να εκφράσουμε την αντίθεσή μας απέναντι στις αντισυνταξιουχικές - αντιασφαλιστικές πολιτικές που εφάρμοσαν όλες οι κυβερνήσεις και η σημερινή, που καταστούν εκατομμύρια συνταξιούχους σε επαίτες και να απαιτήσουμε:
 
• Κανένας επανυπολογισμός, καμία μείωση με την προσωπική διαφορά στις κύριες και επικουρικές μας συντάξεις και την κατάργηση του νόμου 4387/16 (νόμος Κατρούγκαλου).
 
• Όχι στη μείωση του αφορολόγητου και την περικοπή των οικογενειακών μας επιδομάτων και του ΕΚΑΣ.
 
• Διεκδικούμε ότι μας έχει αφαιρεθεί από όλο το αντισυνταξιουχικόαντιασφαλιστικό νομικό πλαίσιο που ψήφισαν όλες οι κυβερνήσεις.
 
• Να αποδοθούν άμεσα χωρίς αιτήσεις, δικαστήρια και προαπαιτούμενα ότι η κυβέρνηση αυθαίρετα παρακρατεί σε κύριες - επικουρικές συντάξεις και την εισφορά αλληλεγγύης.
 
• Να μην περάσουν τα καταστρεπτικά νέα μέτρα της 4Ης αξιολόγησης. Να καταργηθεί ο νόμος για τους πλειστηριασμούς λαϊκής κατοικίας. 
 
Καλούμε όλους τους συνταξιούχους να νικήσουν τον φόβο την αδιαφορία την καταστρεπτική αντίληψη του «δεν γίνεται τίποτα» και να πάρουν αποφασιστικά μέρος στον αγώνα τώρα, αύριο θα είναι αργά.
Στη Χαλκίδα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην πλατεία Αγοράς την Πέμπτη 17 Μάη ώρα 10.30 π.μ.

Θα ακολουθήσει πορεία στον ΟΑΕΕ και το ΙΚΑ

Ανάλογες κινητοποιήσεις πραγματοποιούνται σταθερά από τα σωματεία μας σε όλη τη χώρα.

Ο Πρόεδρος                    Ο Γεν. Γραμματέας
Λευτέρης Ντεγιάννης     Κώστας Γεωργιάδης

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA