Συνελήφθη ιερέας που επιχείρησε να ασελγήσει σε 11χρονη με τη συναίνεση της μητέρας της! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Συνελήφθη ιερέας που επιχείρησε να ασελγήσει σε 11χρονη με τη συναίνεση της μητέρας της!

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Βόλου η σύλληψη ενός 80χρονου ιερέα για ασέλγεια σε ανήλικη έναντι χρηματικής αμοιβής... 

Αυτό όμως που σοκάρει ακόμα περισσότερο είναι πως η μητέρα της 11χρονης είναι αυτή που έκανε τη συμφωνία με τον 80χρονο για να βρίσκεται με την κόρη της.

Η υπόθεση ξεκινά με τον 80χρονο και την 30χρονη Βουλγάρα που συνευρέθηκαν ερωτικά και ο 80χρονος έδωσε χρήματα στην αλλοδαπή. Μάλιστα έναντι οικονομικών και υλικών ανταλλαγμάτων την έπεισε να βρίσκεται με την 11χρονη κόρη της και να την αγγίζει.

Χθες το απόγευμα, μετά από πληροφορίες για τον 80χρονο ιερέα, που τελούσε σε επ΄αόριστον αργία, αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου τον εντόπισε να κινείται στο κέντρο της πόλης μαζί με την 30χρονη.

Μαζί τους είχαν και το 11χρονο κορίτσι. Ο αστυνομικός τους ακολούθησε και τους είδε να κατευθύνονται σε κατάστημα pet shop, για να αγοράσουν κάποιο κατοικίδιο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του e-thessalia.gr.

Αυτό που έκανε εντύπωση στον αστυνομικό και συνέχισε την παρακολούθηση, είναι πως κάποια στιγμή η 30χρονη Βουλγάρα αποχώρησε και άφησε μόνο του τον 80χρονο με την 11χρονη κόρη της. Ο 80χρονος μπήκε σε αυτοκίνητο με την 11χρονη και ο προορισμός τους ήταν ερημική παραλία του Βόλου. Ο αστυνομικός ζήτησε τη συνδρομή συναδέλφων του και συνέλαβαν τον ιερέα πριν προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις.

Όπως έγινε γνωστό ο 80χρονος ιερέας έχει οικογένεια, και βρίσκεται σε επ’ αόριστον αργία από τη Μητρόπολη Δημητριάδος, αλλά δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για το κακούργημα της ασέλγειας έναντι αμοιβής όπως και η μητέρα με την κατηγορία της συνέργειας σε ασέλγεια.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA