Αυγενάκης ωρυόμενος κατά Τσίπρα από Χαλκίδα: «Αδίστακτος υποκριτής και επικεφαλής ενός κυνικού θιάσου! Ντροπή και χλεύη αξίζει...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αυγενάκης ωρυόμενος κατά Τσίπρα από Χαλκίδα: «Αδίστακτος υποκριτής και επικεφαλής ενός κυνικού θιάσου! Ντροπή και χλεύη αξίζει...»

Εκδήλωση για την επιχειρηματικότητα πραγματοποίησε η ΝΔ το απόγευμα της Δευτέρας (25-06-2018) στη Χαλκίδα, ωστόσο ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ομιλίας του στην Κυβέρνηση και στον Αλέξη Τσίπρα, στον οποίο επιτέθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς...

Ο Λευτέρης Αυγενάκης δήλωσε μεταξύ άλλων από το ξενοδοχείο «Παλίρροια»:

«Δεν έχουν πάθει ανοσία στην ανοησία φίλες και φίλοι. Συζητάμε για έναν αδίστακτο υποκριτή επικεφαλής ενός κυνικού θιάσου. Το βεστιάριο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι ομολογουμένως πλούσιο. Οφείλω να το αναγνωρίσουμε αυτό και να το παραδεχτούμε. 
 
Μπορούν να μεταμφιέζονται και οι δυο αρχηγοί, Τσίπρας και Καμμένος, όπως θέλουν, όποια ώρα θελήσουν. Όμως είναι καιρός να καταλάβουν ότι οι θεατές έφυγαν. 
 
Δεν τους παρακολουθούν πλέον. Ντροπή και χλεύη αξίζει σε αυτή την θλιβερή φαρσοκομωδία και οι μέρες τους ευτυχώς τελειώνουν. 
 
Είναι επιβεβλημένο το συντομότερο δυνατόν να πάμε σε εθνικές εκλογές και εκεί να δώσουμε το δικαίωμα στους Έλληνες πολίτες, απο που και αν προέρχονται, όποιο κόμμα και αν ψήφισαν τις τελευταίες εκλογές, να επιλέξουν ποια είναι η πορεία της χώρας που επιθυμούν. 
 
Είμαι απολύτως βέβαιος ότι η απάντηση του λαού στην φαρσοκομωδία Τσίπρα - Καμμένου θα είναι ηχηρή». 

Άλλα σημεία ομιλίας του Λευτέρη Αυγενάκη:

«Για τη ΝΔ η επιχειρηματικότητα, βαδίζει χέρι-χέρι με την ανάπτυξη της οικονομίας, την αξιοποίηση του επιστημονικού δυναμικού της χώρας, τη δημιουργία χιλιάδων καλοπληρωμένων νέων θέσεων εργασίας και την διακοπή του brain drain και την επιστροφή των νέων μας στην Πατρίδα μας.

Με το πρόγραμμά μας για την επιχειρηματικότητα και τις επενδύσεις δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας και δίνονται ευκαιρίες στους νέους να επιχειρήσουν!

Η Ελλάδα χρειάζεται να επενδύσει στους νέους που επέλεξαν να μείνουν εδώ, αλλά και στην επιστροφή πολλών από όσους έφυγαν τα προηγούμενα χρόνια λόγω της κρίσης και της έλλειψης προοπτικής.

Χρειάζεται να διαμορφωθεί ένα ριζικά διαφορετικό περιβάλλον, που δεν θα τιμωρεί την εργασία και την επιχειρηματικότητα με υψηλή φορολογία και υπερβολικές ασφαλιστικές εισφορές, ένα περιβάλλον ευνοϊκό για την ιδιωτική πρωτοβουλία και τις επενδύσεις, ώστε να δημιουργηθούν χιλιάδες νέες θέσεις εργασίες και ευκαιρίες για όλους.

Προτείνουμε, για διακεκριμένους νέους Έλληνες επιστήμονες που έφυγαν στο εξωτερικό, αλλά και για εκείνους που παραμένουν στη χώρα, τη δημιουργία ειδικών θέσεων στα Ελληνικά Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Κέντρα ώστε να μπορούν να αναπτύξουν το επιστημονικό και ερευνητικό τους κέντρο στην Ελλάδα. 
Στόχος μας είναι να αναδείξουμε την Ελλάδα που παράγει, που καινοτομεί, που μεταποιεί και εξάγει. Την Ελλάδα που βρίσκεται πραγματικά στο πλευρό των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με ουσιαστικά κίνητρα και πραγματικές φοροελαφρύνσεις. Την Ελλάδα του Τουρισμού, της Ναυτιλίας, της Αγροτικής Οικονομίας. Την Ελλάδα της επιχειρηματικότητας της νέας εποχής. Της Ελλάδας που τολμά και ρισκάρει.

Για να γίνει πράξη το σχέδιό μας είναι αναγκαία η πολιτική αλλαγή. Ο σημερινός θίασος που κυβερνά τη χώρα αποτελεί μόνο ένα κυνικό ζεύγος πολιτικού τυχοδιωκτισμού.

Η φαιδρή εικόνα του κ. Τσίπρα την περασμένη εβδομάδα να φορά γραβάτα για μια φιέστα-πανηγύρι, είναι ανάξια σχολιασμού. Μόνο ντροπή και χλεύη αξίζει σε αυτή τη θλιβερή φαρσοκωμωδία που κυβέρνησε τη χώρα. Οι Έλληνες προσβάλλονται όταν στη θέση του Πρωθυπουργού τους αντικρίζουν, δυστυχώς, έναν αδίστακτο υποκριτή, επικεφαλής ενός κυνικού θιάσου.

Κι αυτό διότι, η ρύθμιση που πήρε για το χρέος απέχει πολύ, όχι μόνον από τις προσδοκίες που είχε καλλιεργήσει, αλλά και από τις δεσμεύσεις που είχε εξασφαλίσει η Ελλάδα από τους εταίρους της ήδη από το 2012.

Η Κυβέρνηση δεν πέτυχε – ούτε καν επιδίωξε – τίποτα από όσα υποσχόταν. Ούτε διαγραφή, ούτε κούρεμα, ούτε αναδιάρθρωση χρέους. Έγινε απλά και μόνο μια ρύθμιση στην εξυπηρέτηση του χρέους έτσι ώστε οι ακαθάριστες χρηματοδοτικές ανάγκες να παραμείνουν κάτω του 15% του Α.Ε.Π. μεσοσπρόθεσμα και κάτω του 20% από κει και πέρα».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA