ΔΟΑΠΠΕΧ: Μετά τον σάλο η Ζλακώνη απομάκρυνε την φιλενάδα της που αμοιβόταν με 18.800 ευρώ το χρόνο για να στέλνει email (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΔΟΑΠΠΕΧ: Μετά τον σάλο η Ζλακώνη απομάκρυνε την φιλενάδα της που αμοιβόταν με 18.800 ευρώ το χρόνο για να στέλνει email (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόκειται για την Ναντίν Γρηγορίου, στενή επί πολλά χρόνια φίλη της Αντιδημάρχου Λίλιαν Ζλακώνη, η οποία την διόρισε στο ΔΟΑΠΠΕΧ ως συνεργάτιδα της, σε θέματα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, με συνολικές ετήσιες αποδοχές 18.800 ευρώ, δηλαδή πάνω από 1500 ευρώ το μήνα...

Λίγους μήνες μετά τον σάλο που προκάλεσε το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του EviaZoom.gr για την υπόθεση (δείτε ΕΔΩ), η Λίλιαν Ζλακώνη απομάκρυνε το συγκεκριμένο πρόσωπο και στη θέση της προσελήφθη ο υπάλληλος, ονόματι, Λεωνίδας Πολυμενάκος, χωρίς ωστόσο να εχούν γνωστοποιηθεί οι ετήσιες απολαβές του.

http://www.eviazoom.gr/2017/10/agrio-fagopoti-ston-doappex.html

«Δεν το δέχομαι αυτό να παίρνει 18.800 ευρώ για να στέλνει email! Εδώ βλέπω αναπληρωτες με πτυχία και οι άνθρωποι δεν έχουν να φάνε και να πιούνε. Αυτό το φαγοπότι των αυλικών σας μας ενοχλεί κ. Ζλακώνη, και όχι μόνο εμάς, αλλά και τους κατοίκους της Χαλκίδας», είχε τονίσει σε δημοτικό συμβούλιο η δημοτική σύμβουλος Ελένη Μιτζιφίρη, η οποία κατήγγειλε και την επίσης προκλητική αμοιβή συνολικού ποσού 17.434 ευρώ, που εισπράττει ο Εκπαιδευτής του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής, Πανταζής Ρούσσος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA