Ένας Γερμανός στον ΑΟ Χαλκίς - Ποιος είναι ο Κλάους Ντίτερ Μίλερ που ανέλαβε τη νέα Διοίκηση! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ένας Γερμανός στον ΑΟ Χαλκίς - Ποιος είναι ο Κλάους Ντίτερ Μίλερ που ανέλαβε τη νέα Διοίκηση! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τους Ηρακλή, Χανιά, Πανσερραϊκό, Παναιγιάλειο και την Αναγέννηση Καρδίτσας, «χτύπησε» και την πόρτα του ΑΟ Χαλκίς...

Ο Γερμανός επιχειρηματίας, Κλάους Ντίτερ Μίλερ που ήταν για περίπου 1,5 χρόνο στα Διοικητικά της ΠΑΕ Αναγέννησης Καρδίτσας, αναλαμβάνει το «τιμόνι» του ΑΟ Χαλκίς μαζί με τον Ευβοιώτη συνεργάτη του, Βαλάντη Μπλέτσα.

Ο Γερμανός εμφανίστηκε στη Γενική Συνέλευση του ΑΟ Χαλκίς που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (22-06-2018) και ήταν ο μοναδικός επενδυτής που δήλωσε ενδιαφέρον για να αναλάβει την Διοίκηση του ιστορικού συλλόγου που έχει περάσει τα πάνδεινα τα τελευταία χρόνια.

Ο Κλάους Ντίτερ Μίλερ θα έχει συνεργάτες, τους Βαλάντη Μπλέτσα και Θωμά Σβαρνόπουλο, ενώ ο Γερμανός επενδυτής έκανε λόγο για πλάνο ανόδου με έλευση νεαρών ποδοσφαιριστών από την Αφρική.

Ο 60χρονος επιχειρηματίας, στα μέσα της δεκαετίας του '90 διετέλεσε πρόεδρος στο Ανόβερο, την εποχή που αγωνιζόταν στην Zwiteliga δίχως να καταφέρει να κρατήσει τον Γερμανικό σύλλογο στη Β΄ κατηγορία. 
Επίσης εκπροσωπούσε ως ατζέντης, τους Ασαμόα και Ερνστ.

Σημειώνεται ότι ο Κλάους Ντίτερ Μίλερ προσπαθούσε εδώ και πολλά χρόνια να μπει στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για αρκετές ομάδες, όπως τον Πανσερραϊκό, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, τα Χανιά, τον Παναιγιάλειο, ενώ για περίπου 1,5 χρόνο ήταν στα Διοικητικά της ΠΑΕ Αναγέννησης Καρδίτσας.

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί τι έλεγε πέρυσι τέτοιες μέρες του Ιουνίου, όταν είχε αναλάβει την Αναγέννηση Καρδίτσας:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA