Έπεσε η αυλαία για το Ράδιο Αρβύλα - Τι είπε ο Αντώνης Κανάκης! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Έπεσε η αυλαία για το Ράδιο Αρβύλα - Τι είπε ο Αντώνης Κανάκης! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Αυτή τη σεζόν προσωπικά θεωρώ και ένιωσα ότι μας δείξατε τη ζεστασιά σας, την αγάπη σας και την εκτίμησή σας περισσότερο από κάθε άλλη φορά»...

Τίτλοι τέλους έπεσαν το βράδυ της Δευτέρας (04-06-2018) για το Ράδιο Αρβύλα. Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό και ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη σεζόν.

«Ευχαριστώ πολύ όλους τους συνεργάτες! Τα παιδιά πίσω από τις κάμερες, στο γραφείο, στο βαν, όλη την ομάδα που δουλεύει για το Ράδιο Αρβύλα. Πραγματικά τους ευχαριστούμε πολύ. Ήταν μια χρονιά φέτος με δύο Ράδιο Αρβύλα την εβδομάδα και με ένα Βινύλιο. Μεγάλο ευχαριστώ και μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς.

Μεγάλο ευχαριστώ γιατί αυτή τη σεζόν προσωπικά θεωρώ και ένιωσα ότι μας δείξατε τη ζεστασιά σας, την αγάπη σας και την εκτίμησή σας περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Εγώ προσωπικά έτσι το ένιωσα και για το Ράδιο Αρβύλα και για το Βινύλιο. Οπότε, αγόρια, κορίτσια, Ελληνίδες, Έλληνες, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη σεζόν. Καλό καλοκαίρι σε όλους…», είπε ο Αντώνης Κανάκης.
 
ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA