ΗΡΩΝ
VIANEX
SMOKER LAND

Ο Γιώργος Δώνης στον Παναθηναϊκό έως το 2020

Oριστικά πράσινο φως για την πρόσληψη του Γιώργου Δώνη στον πάγκο του Παναθηναϊκού για την επόμενη διετία (έως το καλοκαίρι του 2020) έδωσε στο Νίκο Νταμπίζα ο υποψήφιος αγοραστής της πράσινης ΠΑΕ, Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ...

Στη συνάντηση που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής ο Νταμπίζας ενημέρωσε διεξοδικά τον Ταϊλανδό επιχειρηματία (μεταξύ άλλων και) για τις επαφές του με τον Δώνη, τις αγωνιστικές/ οικονομικές απαιτήσεις του και μετά τον Αλαφούζο εισέπραξε και από τον Παϊρόζ το «ΟΚ» για να προχωρήσει στο τελικό στάδιο της συμφωνίας.

Ο Ελληνας προπονητής βρίσκεται στη Λάρισα και θα ενημερωθεί τηλεφωνικά από τον Νταμπίζα για το αίσιο τέλος των επαφών του ενώ αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στην Αθήνα για την επικύρωση της προφορικής τους συμφωνίας και τις υπογραφές.

Να σημειωθεί ότι ο Πιεμπονγκσάντ ήταν θετικά διακείμενος για την πρόσληψη του Δώνη ούτως ή άλλως μετά από συνάντηση που είχε στο Λονδίνο με τους Αβρααμ Γκραντ και Πίνι Ζαχάβι.

Πληροφορίες: sdna.gr

Χαλκίδα: Έκρηξη και μεγάλη φωτιά σε κηροπλαστείο δίπλα στα σπίτια! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πανικός σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (10-11-2018) στην οδό Θεμιστοκλή Γεωργιάδη, στη περιοχή της Αγίας Μαρίνας, από φωτιά που προήλθε ...