Ο Τσίπρας με κόκκινη γραβάτα στο Ζάππειο: «Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα και επιστρέφει αποκλειστικά στους Έλληνες» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ο Τσίπρας με κόκκινη γραβάτα στο Ζάππειο: «Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα και επιστρέφει αποκλειστικά στους Έλληνες» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

«Τα στοιχήματα είναι για να υλοποιούνται», σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στις ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ στο αίθριο του Ζαππείου...

Το είπε και το έκανε τελικά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. 

Εμφανίστηκε φορώντας κόκκινη γραβάτα, σε μία κίνηση υψηλού συμβολισμού. 

Μάλιστα, κλείνοντας την ομιλία του, ο πρωθυπουργός έβγαλε ξανά τη γραβάτα λέγοντας: 

«Εκπλήρωσα το στοίχημα, φόρεσα την γραβάτα, αλλά πρέπει να σας πω ότι όλα αυτά τα χρόνια την μάχη την έδινα με την στολή εργασίας χωρίς την γραβάτα. Έτσι θα συνεχίσω να την δίνω. Κερδίσαμε μια μάχη όχι όμως τον πόλεμο, ο πόλεμος είναι εκεί έξω έξω, υπάρχουν συμπολίτες μας που ακόμα χρειάζονται συμπαράσταση, υπάρχουν αδικίες που θα αποκαταστήσουμε και κάθε φορά που θα πετυχαίνουμε νίκες, θα φοράμε και γραβάτα».

«Η σημερινή μέρα ανήκει σε κείνους που χτυπήθηκαν βάναυσα από την κρίση, που είδαν τους κόπους μιας ζωής να καταστρέφονται, που σήκωσαν την χώρα στην πλάτη τους», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.
«Μετά τις χθεσινές αποφάσεις για το ελληνικό χρέος η χώρα μας γυρίζει οριστικά σελίδα», διαμήνυσε σε όλους τους τόνους ο Αλ. Τσίπρας.

Τόνισε ότι η χώρα περνά σε μια νέα περίοδο, όπου τη θέση της λιτότητας θα παίρνει κάθε μέρα και περισσότερο η κοινωνική δικαιοσύνη, της επιβολής η δημοκρατία, της αβεβαιότητας η σταθερότητα και η αξιοπιστία.
«Μετά από 8 ολόκληρα χρόνια καταφέραμε να επιλύσουμε το πρόβλημα του ελληνικού χρέους. Ενός χρέους που δεν δημιουργήσαμε εμείς. Ενός χρέους που κληρονομήσαμε από τις δυνάμεις του παλιού καθεστώτος», υπογράμμισε.

«Αναλάβαμε το δύσκολο αλλά αναγκαίο καθήκον του μετασχηματισμού της χώρας», είπε ο Αλ. Τσίπρας, τονίζοντας ότι «σε αυτή την προσπάθεια συγκρουστήκαμε σφοδρά, συμβιβαστήκαμε επώδυνα, δουλέψαμε σκληρά αλλά δεν δειλιάσαμε. Δεν διστάσαμε μπροστά στις δυσκολίες και τα εμπόδια».

«Φτάσαμε ως εδώ. Φτάνουμε στο τέλος των μνημονίων», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA