Στερεά Ελλάδα: Ποινική δίωξη σε Δήμαρχο που κατηγορείται ότι έριξε φόλες σε αδέσποτα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Στερεά Ελλάδα: Ποινική δίωξη σε Δήμαρχο που κατηγορείται ότι έριξε φόλες σε αδέσποτα

Ποινική δίωξη σε βάρος του Δημάρχου Αμφίκλειας - Ελάτειας, Γιώργου Γώγου, για παράβαση του νόμου περί προστασίας ζώων - Μάρτυρες υποστήριξαν ότι έριξε φόλες σε αδέσποτα σκυλιά...

Αμέσως μόλις η υπόθεση καταγγέλθηκε σε φιλοζωική της περιοχής παρενέβη ο Προιστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας, Χάρης Λακαφώσης, ο οποίος έδωσε εντολή για κατεπείγουσα έρευνα .

Λήφθηκαν καταθέσεις , σύμφωνα με τις οποίες ο κος Δήμαρχος ήταν ο δράστης της διπλής δηλητηρίασης αδέσποτων σκυλιών με φόλες που πέταξε ο ίδιος πλησίον του Σιδηροδρομικού Σταθμού Μπράλου.

Ο ίδιος ο Δήμαρχος αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με όσα του καταλογίστηκαν.

Για υπόθαλψη του κατηγορούμενου Δημάρχου ελέγχεται ένας ιερέας ο οποίος φέρεται ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας της πράξης του Δημάρχου αλλά αρνήθηκε να επιβεβαιώσει στις αρχές την ταυτότητα του δράστη.

Ήταν όμως αυτός που είχε μεταφέρει σε συγγενικό του πρόσωπο τα όσα είχε δει με αποτέλεσμα να ενημερωθεί στη συνέχεια φιλοζωική οργάνωση της περιοχής. 
 
Στη συνέχεια, η επαγρύπνηση του εισαγγελέα της περιοχής, Χάρη Λακαφώση, οδήγησε τους εμπλεκόμενους ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA