Στερεά Ελλάδα: Πολίτης πλάκωσε στο ξύλο τον 54χρονο «ματάκια» αστυνομικό που τραβούσε φωτογραφίες την 18χρονη ημίγυμνη εγγονή του! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στερεά Ελλάδα: Πολίτης πλάκωσε στο ξύλο τον 54χρονο «ματάκια» αστυνομικό που τραβούσε φωτογραφίες την 18χρονη ημίγυμνη εγγονή του!

Για το περιστατικό δεν μπήκε στο κόπο η ΕΛ.ΑΣ να εκδώσει ανακοίνωση, προφανώς γιατί ήθελε να το αποκρύψει από τους πολίτες...

Συγκεκριμένα το βράδυ της Κυριακής (03-06-2018) συνελήφθησαν ένας 54χρονος αστυνομικός που υπηρετεί ως Αξιωματικός μάλιστα στην Αστυνομική Διεύθυνση Λαμίας και ένας 58χρονος κάτοικος της περιοχής.

Όλα έγιναν στο κέντρο της Λαμίας μετά από καταγγελία της 18χρονης εγγονής του 58χρονου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο αστυνομικός φωτογράφιζε την κοπέλα χωρίς την άδειά της. Όπως ανέφερε, μία παρέα κοριτσιών που μόλις είχαν γυρίσει από το μπάνιο τους και ήταν με την ανάλογη αμφίεση, συζητούσαν στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου μένει η μία εξ αυτών. Στη γωνία της οδού, παρατήρησαν τον αστυνομικό - άγνωστο άνδρα, να τις τραβάει φωτογραφίες μέσα από το αυτοκίνητό του.

Αμέσως η μία κοπέλα πήρε το «100» και η άλλη τον παππού της για να τον ενημερώσει σχετικά με αυτό που της συνέβη, δίνοντας και τις σχετικές περιγραφές.

Συγκεκριμένα, η 18χρονη υπέβαλε μήνυση σε βάρος του αστυνομικού και στη συνέχεια ο 58χρονος παππούς της αναζήτησε τον αστυνομικό, τον οποίο βρήκε να κάθεται μέσα στο αυτοκίνητό του. 

Στη συνέχεια έσπασε το παράθυρο του οδηγού και τον πλάκωσε στις μπουνιές.

Συνελήφθησαν και οι δύο, ενώ ο αστυνομικός, για τον οποίο έχει διαταχθεί διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης, φημολογείται ότι αντιμετωπίζει προσωπικά και ψυχολογικά προβλήματα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA