Στον «αέρα» οι 22 νέοι Γενικοί Γραμματείς που τοποθετήθηκαν στα Υπουργεία - Ανακαλούνται οι προκηρύξεις! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στον «αέρα» οι 22 νέοι Γενικοί Γραμματείς που τοποθετήθηκαν στα Υπουργεία - Ανακαλούνται οι προκηρύξεις!

Η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Ολγα Γεροβασίλη επιβεβαίωσε την ύπαρξη 22 προβληματικών προκηρύξεων,- από τις συνολικά 69-, για τη διαδικασία επιλογής Γενικών Γραμματέων στα Υπουργεία...
 

Εστιάζοντας στην τοποθέτηση ανώτατων στελεχών στα Υπουργεία, μέσω ΑΣΕΠ, εξηγεί ότι ότι από τις 66 προκηρύξεις, οι διαδικασίες των οποίων έχουν ολοκληρωθεί, θα ανακληθούν 22, όχι για άλλο λόγο, αλλά για να υπάρξει η προσθήκη ενός κριτηρίου ως μίνιμουμ για να μπορεί κάποιος να καταθέσει αίτηση συμμετοχής. 

Στις νέες προκηρύξεις γι αυτές τις θέσεις γενικών και ειδικών τομεακών γραμματέων θα δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής σε όσους έχουν προϋπηρεσία έως 20 χρόνια (πριν ήταν από 10 έτη έως 20 έτη), με καθορισμό μοριοδότησης, διευρύνοντας έτσι το φάσμα των προσοντούχων οι οποίοι θα διεκδικήσουν μια θέση ευθύνης.
 
Όλα αυτά διευκρινίστηκαν κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου που έδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (27-06-2018) η Όλγα Γεροβασίλη με τον πρέσβη της Γαλλίας στη χώρα μας Christophe Chantepy, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Ελληνικής Κυβέρνησης με την Δημοκρατία της Γαλλίας αναφορικά με τη βελτίωση της λειτουργίας της ελληνικής Δημόσιας Διοίκηση.

Με την προσθήκη διευρυμένου κριτηρίου συμμετοχής (Προϋπηρεσία από 1-20 έτη) και με νέα μοριοδότησης επαναπροκηρύσσονται οι εξής θέσεις σε εννιά υπουργεία:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA