Συνελήφθη αστυνομικός που φωτογράφιζε κορίτσια με μαγιό σε παραλία - Και ανήλικη ανάμεσα στις κοπέλες! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Συνελήφθη αστυνομικός που φωτογράφιζε κορίτσια με μαγιό σε παραλία - Και ανήλικη ανάμεσα στις κοπέλες!

Αξιωματικός της Αστυνομίας η οργανική θέση του οποίου είναι στην Αχαΐα, συνελήφθη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και έργω εξύβριση, επειδή κατηγορείται οτι φωτογράφιζε με το κινητό του τηλέφωνο κοπέλες με μαγιό...

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες η μία από τις κοπέλες είναι ανήλικη. 

Πιο συγκεκριμένα ο αξιωματικός που υπηρετεί σε Αστυνομικό Τμήμα Νομού κοντά στην Αχαΐα κατηγορείται ότι «τραβούσε» φωτογραφίες κοριτσιών που φορούσαν μαγιό. 

Η μία από τις κοπέλες τον κατάλαβε, ειδοποίησε την Αστυνομία και συγγενικό της πρόσωπο και ειδικότερα τον παππού της.

Ο τελευταίος έφθασε στι σημείο πρώτος, εντόπισε τον αξιωματικό του επιτέθηκε και φέρεται να τον χτύπησε.

Λίγο αργότερα ο ένστολος συνελήφθη από αστυνομικούς και οδηγήθηκε στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα με τις κλατηγορίες της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της έργω εξύβρισης.

Μάλιστα οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το κινητό του τηλέφωνο το οποίο έχει ήδη αποσταλεί για έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αξιωματικός υπέβαλε με την σειρά του μήνυση στο συγγενικό πρόσωπο της κοπέλας για πρόκληση σωματικών βλαβών. 

Εκτός από το ποινικό σκέλος της υπόθεσης, σε βάρος του αξιωματικού διατάχθηκε διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Θυμίζουμε ότι στις αρχές του μήνα, στη Λαμία αυτή τη φορά, είχε συμβεί αντίστοιχο περιστατικό. Και εκεί, ένας αστυνομικός κατηγορήθηκε ότι φωτογράφιζε μια 18χρονη. Μάλιστα, και σε αυτή την περίπτωση, ο παππούς της κοπέλας κλήθηκε να… «καθαρίσει» την τιμή της και έγιναν μηνύσεις και από τις δύο πλευρές.

Πληροφορίες: Tempo24

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA