Θρίλερ με τη σύλληψη του βουλευτή Μπαρμπαρούση - Κατάφερε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς που τον καταδίωκαν! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θρίλερ με τη σύλληψη του βουλευτή Μπαρμπαρούση - Κατάφερε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς που τον καταδίωκαν!

Ανατροπή και θρίλερ με την σύλληψη του Χρυσαυγίτη Βουλευτή...

Πληροφορίες αρχικά από Αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, όπως προβλέπεται για διάπραξη κακουργήματος από βουλευτή, χωρίς να απαιτείται άρση ασυλίας.

Το ίδιο υποστήριξε και ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος φέρεται να είπε σε δημοσιογράφους ότι όντως συνελήφθη έξω από το σπίτι του ο Κ. Μπαρμπαρούσης.

Ωστόσο, αυτές τις πληροφορίες δεν τις επιβεβαιώνει η Ελληνική Αστυνομία.

Αργά το βράδυ έγινε γνωστό ότι ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης κατάφερε να ξεφύγει από αστυνομικούς που τον καταδίωξαν λίγο μετά τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, ενώ ήταν σε εξέλιξη και μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στην Αιτωλοακαρνανία, για τον εντοπισμό και την σύλληψη του βουλευτή.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι έρευνες της Αστυνομίας εντοπίζονται στην ευρύτερη περιοχή του Ξηρομερίου και της Κατούνας, όπως επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου.

Ο Μπαρμπαρούσης εντοπίστηκε να οδηγεί το ΙΧ αυτοκίνητό του με υπερβολική ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 180 χιλιόμετρα και δεν σταμάτησε στα μπλόκα της αστυνομίας.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται και σε άλλες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, σε περίπτωση που ο Κώστας Μπαρμπαρούσης επιχειρήσει να κινηθεί προς νομούς της Στερεάς Ελλάδας ή της Ηπείρου

Τι προηγήθηκε

Η δήλωση του στη Βουλή προκάλεσε σάλο και πληθώρα αντιδράσεων, μετά την παρακίνηση σε πραξικόπημα και την έκκληση του στον Στρατό να συλλάβει και να αποκεφαλίσει την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία του τόπου.

Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας, σε βαθμό κακουργήματος, για το οποίο δεν απαιτείται άρση βουλευτικής ασυλίας, απο τον Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευάγγελο Ζαχαρή, στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλία Ζαγοραίο, σχετικά με τις προκλητικές δηλώσεις του βουλευτή, ο οποίος, λίγη ώρα μετά το παραλήρημα του, διαγράφηκε από τη Χρυσή Αυγή.

«Καλώ την ηγεσία του στρατού να σεβαστεί τον όρκο της, να συλλάβει τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον Πάνο Καμμένο και τον Προκόπη Παυλόπουλο, για να αποτραπεί αυτή η προδοσία. Τα κεφάλια σας στις Πρέσπες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής.

Στην γραπτή παραγγελία του ο Ε. Ζαχαρής ζητά να διερευνηθεί η διάπραξη του αδικήματος της εσχάτης προδοσίας από τον Κ. Μπαρμπαρούση και ξεκαθαρίζει ότι για το εν λόγω αδίκημα, με βάση την ισχύουσα νομοθεσία και τις συνταγματικές διατάξεις δεν απαιτείται άδεια της Βουλής για την άσκηση δίωξης και ως εκ τούτου οι εισαγγελικές αρχές μπορούν να κινούν από αυτοβούλως.
 
Δείτε ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA