Αναβάλλεται το συλλαλητήριο για το Σκοπιανό στο Σύνταγμα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Αναβάλλεται το συλλαλητήριο για το Σκοπιανό στο Σύνταγμα

Αναβάλλεται το συλλαλητήριο για το Σκοπιανό, που είχε προγραμματιστεί να γίνει στην Πλατεία Συντάγματος την Κυριακή 8 Ιουλίου 2018...

Ως λόγο, της αναβολής, οι διοργανωτές προβάλλουν τα πολλά και συνεχιζόμενα συλλαλητήρια που βρίσκονται σε εξέλιξη όλες αυτές τις ημέρες. 

Η ανακοίνωση

Η «Βεργίνα TV», που είναι εκ των βασικών διοργανωτών, σημειώνει πως «συναισθανόμενοι το βάρος των περιστάσεων αλλά και των ευθυνών που προκύπτουν , και ως αντίβαρο στην διχαστική πολιτική της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , δηλώνουμε την στήριξή μας σε κάθε δίκαιο, ακομμάτιστο, και ειρηνικό αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας και τα Δίκαια του Λαού μας.
 
Μετά την αναγνώριση της γειτονικής χώρας με το όνομα «Μακεδονία» και μάλιστα χωρίς κανέναν γεωγραφικό προσδιορισμό, και μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ κατά τη διάρκεια κοινών δηλώσεων με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ, ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς , σφράγισαν την παράδοση του ονόματος , της ιστορίας, του πολιτισμού αιώνων ολόκληρου του Ελληνισμού, παραδίδοντας το όνομα ”Μακεδονία” στους γείτονες Σλάβους.
 
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις οι Μακεδόνες αλλά και όλος ο ελληνικός λαός, αντιδρά καθημερινά στην κατάπτυστη συμφωνία, με αυθόρμητες, συνεχόμενες κι επαναλαμβανόμενες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και μικρά συλλαλητήρια, τοπικά, σε όλη την χώρα. 

Με σεβασμό στη γνήσια λαϊκή αντίδραση, αποφασίζουμε την αναβολή του προγραμματισμένου για τις 8 Ιουλίου συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα και την μετάθεσή του σε μεταγενέστερο χρόνο, πολύ σύντομα».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA