Απίστευτο θράσος: Στενός συνεργάτης της Ζλακώνη πήγε σε ταβέρνα με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο και ακολούθως αποκάλεσε «ρουφιάνο» τον δημότη της Χαλκίδας που έκανε την καταγγελία! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Απίστευτο θράσος: Στενός συνεργάτης της Ζλακώνη πήγε σε ταβέρνα με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο και ακολούθως αποκάλεσε «ρουφιάνο» τον δημότη της Χαλκίδας που έκανε την καταγγελία! (ΦΩΤΟ)

«Με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις», λέει μία σοφή παροιμία...

Μία σοβαρή καταγγελία έκανε την Κυριακή (08-07-2018), μέσω facebook, ο δημότης και Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Χαλκίδας της ΝΔ, Αργύρης Αφράτης, ο οποίος αποκάλυψε και με ανάρτηση φωτογραφίας, πως ένα από τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα του Δήμου Χαλκιδέων και συγκεκριμένα του ΔΟΑΠΠΕΧ, βρισκόταν παρκαρισμένο έξω από την ταβέρνα «Μερακλίδικο»,
στην οδό Τζιαρντίνι 10, στη Χαλκίδα, γράφοντας και το ακόλουθο κείμενο:

«Αξιότιμε κ Δήμαρχε Χαλκίδος κ Παγώνη. Το ΚΗΗ 4800 ήταν στο μερακλίδικο πρίν κανα δύωρο . Υπήρχαν υπηρεσιακές ανάγκες που βρισκόταν εκεί;;;;;;;;;;», ενώ πριν ο Αργύρης Αφράτης είχε αναρτήσει και ένα κουίζ:

Όπως αποκαλύφθηκε, στη συγκεκριμένη ταβέρνα είχε μεταβεί με το υπηρεσιακό όχημα, ο επί πολλά χρόνια, στενός συνεργάτης της Λίλιαν Ζλακώνη και διορισμένος υπάλληλος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Γιάννης Στέρπης, ο οποίος δεν δίστασε σε δήλωση που έκανε, να αποκαλέσει «ρουφιάνο» τον Αργύρη Αφράτη που έκανε την καταγγελία.

Η καταγγελία του Αργύρη Αφράτη και η απαντητική δήλωση του δημοτικού υπαλλήλου, Γιάννη Στέρπη...

Όπως έγραψε ο Γιάννης Στέρπης:

« Καί τώρα είναι λίγο πιο κάτω από το Μερακλιδικο ΚΎΡΙΕ αφράτη.. ελατε απο το γραφειο να σας πω επισημως το λόγο κ. Αφράτη...και μετά από λίγο θα είναι στο Ορ. Μακρή για να κλειδώσουν, οι εγκαταστάσεις του.. και μετά θα είναι πάλι εκεί που φωτογραφησατε. Για να σας βγάλω από τον κόπο του κακού ρουφιάνο θα σας στέλνω εγώ φωτογραφίες. Γιατί στις αργίες που εσείς καθεστε, υπάρχουν κάποιοι ηλίθιοι υπάλληλοι που εργάζονται αμισθί. Λάθος πόρτα χτυπήσατε τουλάχιστον αφού κάνετε τον κόπο να ξανάρθετε στο σπίτι μου, χτυπήστε του σπιτιού να σας φιλεψω κανένα καφέ.»


Όπως ήταν φυσικό, η απάντηση του Γιάννη Στέρπη προκάλεσε και τις αντιδράσεις άλλων χρηστών του facebook, οι οποίοι σχολίασαν τα κάτωθι:


Ο συνεργάτης της Ζλακώνη, Γιάννης Στέρπης... 

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA