ΠΛΑΙΣΙΟ
VIANEX
SMOKER LAND

Αστυνομικός έβγαλε όπλο σε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ μετά από καυγά για προσαγωγή πολίτη στο αστυνομικό τμήμα!

Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ απείλησε με όπλο αστυνομικούς της ΔΙΑΣ επειδή εκνευρίστηκε από μια προσαγωγή πολίτη που έγινε στο αστυνομικό τμήμα που υπηρετεί...

Ο αξιωματικός φέρεται να ζήτησε αρχικά από τους αστυνομικούς να αλληλοχτυπηθούν και αφού δεν έγινε δεκτό το αίτημά του να γίνει "ριγκ" το αστυνομικό τμήμα, έβγαλε το όπλο του μπροστά σε άφωνους αστυνομικούς και πολίτες που φοβήθηκαν αιματοχυσία.
 

Το εντυπωσιακό αυτό περιστατικό που σημειώθηκε σε αστυνομικό τμήμα της Δυτικής Αττικής απασχολεί τους ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.
 

Σύμφωνα με αναφορές που δόθηκαν στις κεντρικές υπηρεσίες αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ κλήθηκαν στις 25 Ιουνίου σε ιατρείο της συγκεκριμένης περιοχής ύστερα από καταγγελία ότι «άγνωστος κόβει τα καλώδια κουδουνιού». 

Από το σημείο εκείνο προσήχθη ένας άντρας ηλικίας 53 ετών, στην κατοχή του οποίου δεν βρέθηκαν εργαλεία ή αιχμηρά αντικείμενα που να αποδεικνύουν ότι ήταν ο δράστης της καταγγελλόμενης κοπής των καλωδίων. Ο 53χρονος μεταφέρθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. 

Όπως αναφέρθηκε στην ΕΛ.ΑΣ «στη διάρκεια καταγραφής της συγκεκριμένης προσαγωγής στο αστυνομικό τμήμα, προκλήθηκε επεισόδιο - χωρίς ουσιαστική αιτία- από τον έξαλλο αξιωματικό υπηρεσίας».

Σύμφωνα με τα ίδια έγγραφα ο αξιωματικός υπηρεσίας ζητούσε, σε έντονο ύφος, από τους παρισταμένους αστυνομικούς να χειροδικήσουν σε βάρος του, -προκειμένου στη συνέχεια, πιθανόν, να ανταποδώσει τα χτυπήματα, -ενώ στην πορεία του επεισοδίου έβγαλε το υπηρεσιακό οπλισμό από την θήκη. 

Πληροφορίες: tovima.gr

Χαλκίδα: 48χρονος πήρε την καραμπίνα και πυροβόλησε δύο σκυλιά έξω από σχολείο! (ΦΩΤΟ)

Το απίστευτο συμβάν σημειώθηκε στις 15:30 το μεσημέρι του Σαββάτου (17-11-2018) έξω από το 12ο Δημοτικό σχολείο Χαλκίδας, όπου από καθαρή...