Γεννηματά για δήλωση Μαυραγάνη: «Η γελοιοποίηση κορυφώνεται...» - Αιχμηρή απάντηση των ΑΝ.ΕΛ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΕΚΛΟΓΕΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023
 

Γεννηματά για δήλωση Μαυραγάνη: «Η γελοιοποίηση κορυφώνεται...» - Αιχμηρή απάντηση των ΑΝ.ΕΛ

Με μια ιδιαίτερα καυστική ανάρτηση στο Twitter, η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, σχολιάζει τις δηλώσεις του στελέχους των ΑΝ.ΕΛ και Υφυπουργού Υποδομών, Νίκου Μαυραγάνη σχετικά με το Σκοπιανό...

«Χθες με τις δηλώσεις Καμμένου αναρωτήθηκα αν υπάρχει Κυβέρνηση στον τόπο. Σήμερα οι συγκυβερνήτες κτύπησαν ξανά. Αμφισβητούν τον Πρωθυπουργό, λένε ότι η υπογραφή του δεν έχει αξία. Ο ίδιος εξακολουθεί να μην αντιδρά», αναφέρει η Φώφη Γεννηματά και προσθέτει:

«Η γελοιοποίηση κορυφώνεται. Δυστυχώς όμως και η ζημιά για τη χώρα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Μαυραγάνης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είχε χαρακτηρίσει τη συμφωνία κακή και απορριπτέα, υποστηρίζοντας, παράλληλα, ότι η υπογραφή του Πρωθυπουργού και του Υπουργού εξωτερικών είναι «ανίσχυρη» μέχρι τουλάχιστον να κυρωθεί η συμφωνία (δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ).

Απάντηση του Εκπροσώπου των ΑΝΕΛ

Στη Φώφη Γεννηματά απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης.

«Δεν αξίζουν της παραμικρής σοβαρής απάντησης οι φαιδροί ισχυρισμοί της κ. Γεννηματά ότι δήθεν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες αμφισβητούν τον Πρωθυπουργό και την υπογραφή του» επισημαίνει ο κ. Τοσουνίδης και προσθέτει:

«Στην κ. Γεννηματά έχει απαντήσει ο Γιάννης Ραγκούσης, ότι έχει καταστήσει το κόμμα στο οποίο προεδρεύει σε ένα υπεργολαβικό μαγαζί του κ. Μητσοτάκη και τα στελέχη του σε υπαλλήλους του κ. Μαρινάκη. Αιδώς Αργείοι».

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα