Οργισμένοι κάτοικοι σε Καμμένο: «Γιατί η αστυνομία έκλεισε την Μαραθώνος και κάηκε τζάμπα ο κόσμος»; - Αναλαμβάνει ο στρατός στη περιοχή! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Οργισμένοι κάτοικοι σε Καμμένο: «Γιατί η αστυνομία έκλεισε την Μαραθώνος και κάηκε τζάμπα ο κόσμος»; - Αναλαμβάνει ο στρατός στη περιοχή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αντιμέτωπος με οργισμένους πολίτες βρέθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος από νωρίς το πρωί της Πέμπτης (26-07-2018) επισκέπτεται τις πληγείσες από τις πυρκαγιές περιοχές...

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι ο πρώτος υπουργός που επισκέπτεται τις πληγείσες περιοχές, τρεις ημέρες μετά την πρωτοφανή τραγωδία.

«Πήγαμε ανάποδα την Μαραθώνος για να σωθούμε. Γιατί κλείσατε την Μαραθώνος; Η αστυνομία έκλεισε την Μαραθώνος. Μας αφήσατε στο έλεος! Δεν ήρθε πυροσβεστικό. Τίποτα! Μας αφήσατε να καούμε! Κάντε κάτι έχει καεί κόσμος! Οι κατασκηνώσεις πώς εκκενώθηκαν; Δεν έπρεπε! Κάηκε ο κόσμος τζάμπα!», είπε μια γυναίκα, κάτοικος της περιοχής, στον Π. Καμμένο, όπως και άλλοι κάτοικοι που εξέφρασαν τα παράπονά τους για την κατάσταση που επικράτησε και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
 
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA