ΗΡΩΝ
VIANEX
SMOKER LAND

Οργισμένοι κάτοικοι σε Καμμένο: «Γιατί η αστυνομία έκλεισε την Μαραθώνος και κάηκε τζάμπα ο κόσμος»; - Αναλαμβάνει ο στρατός στη περιοχή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αντιμέτωπος με οργισμένους πολίτες βρέθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος από νωρίς το πρωί της Πέμπτης (26-07-2018) επισκέπτεται τις πληγείσες από τις πυρκαγιές περιοχές...

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι ο πρώτος υπουργός που επισκέπτεται τις πληγείσες περιοχές, τρεις ημέρες μετά την πρωτοφανή τραγωδία.

«Πήγαμε ανάποδα την Μαραθώνος για να σωθούμε. Γιατί κλείσατε την Μαραθώνος; Η αστυνομία έκλεισε την Μαραθώνος. Μας αφήσατε στο έλεος! Δεν ήρθε πυροσβεστικό. Τίποτα! Μας αφήσατε να καούμε! Κάντε κάτι έχει καεί κόσμος! Οι κατασκηνώσεις πώς εκκενώθηκαν; Δεν έπρεπε! Κάηκε ο κόσμος τζάμπα!», είπε μια γυναίκα, κάτοικος της περιοχής, στον Π. Καμμένο, όπως και άλλοι κάτοικοι που εξέφρασαν τα παράπονά τους για την κατάσταση που επικράτησε και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
 
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Εύβοια: Σάλος με την υπόθεση διάρρηξης στο σπίτι του επιχειρηματία! Το αποκλειστικό ρεπορτάζ και οι αποκαλύψεις του EviaZoom.gr στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 (ΒΙΝΤΕΟ)

Πανελλήνιο σάλο έχει προκαλέσει μία ακόμη αποκάλυψη του Evia Zoom .gr...  Στα πρώτα θέματα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 μ...