Παρελθόν ο Γκολίτσης από τον Ηρακλή Χαλκίδας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Παρελθόν ο Γκολίτσης από τον Ηρακλή Χαλκίδας

Μετά από τρία χρόνια στον Ηρακλή Χαλκίδας ο Σπύρος Γκολίτσης κλείνει οριστικά το κεφάλαιο της συνεργασίας του με την ομάδα της Εύβοιας...

Ηταν κοινό μυστικό πως δεν θα συνεχίσει αλλά σε δηλώσεις του στο volleyleague.gr το επιβεβαιώνει και κλείνει μία επιτυχημένη τριετία και όπως λέει ο μεγάλος του στόχος είναι να οργανώνει από το μηδέν ομάδες και να τις ανεβάζει στην Volley League και μάλιστα με καλά πλασαρίσματα.

«Εχω μόνο καλές αναμνήσεις αυτά τα τρία αυτά χρόνια στον Ηρακλή Χαλκίδας. Εκανα μονο φίλους στην Χαλκίδα και νομιζω πως ο κόσμος εδώ με αγκάλιασε. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους», δήλωσε ο φλωρινιώτης προπονητής και συνέχισε:

«Ιδιαίτερα θέλω να αναφερθώ στους ανθρώπους της διοίκησης και όλους όσοι ήταν κοντά στην ομαδα αυτά τα τρία χρόνια της κοινής πορείας. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ ονομαστικά σε κάποιους για να μην αδικίσω κανεναν.

Είναι όμορφο να σταματάς από κάπου χωρίς κάποιο παράπονο η αντιδικία και όταν είσαι ψηλά. Αφήνω την ομάδα στην 6η θέση της Volley League. Κάποια στιγμή ερχεται το πλήρωμα του χρόνου».

Σχετικά με την απόφαση του να αποχωρήσει από τον Ηρακλή Χαλκίδας είπε:

«Είχα δηλώσει ξεκάθαρα πριν δυο μήνες, πως μετα το τέλος του πρωταθλήματος θα τα σκεφτούμε όλα από την αρχή. Ο Μάιος ήταν ο καθοριστικός μηνας για την συνέχεια της ομαδας και τους νέους στόχους που θα θέσει την νέα αγωνιστικη περίοδο. Είπα επίσης οτι πρέπει να δρομολογηθεί σχετικά σύντομα η μελλοντική πορεία της και οι στόχοι της. Κάθε χρόνια πρέπει να κοιτάμε ψηλότερα ήταν η θέση μου τον Απρίλιο και αυτή παραμένει μέχρι σήμερα. 
 
Διαπιστώνω όμως οτι μέχρι σήμερα δεν εχει συμβεί τίποτα απο όσα εχω πει. Εχει μπει ο Ιούλιος και η κατάσταση στη ομάδα είναι ακόμη ρευστή. Το διοικητικό τόπιο παραμένει μετέωρο και δεν έχουν τεθεί οι νέοι στόχοι της ομάδας».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA