Παρεμβάσεις του Δήμου Χαλκιδέων στον παιδότοπο της Αγίας Μαρίνας (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Παρεμβάσεις του Δήμου Χαλκιδέων στον παιδότοπο της Αγίας Μαρίνας (ΦΩΤΟ)

Δείτε τι αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Χαλκιδέων:

«Άλλαξε ριζικά όψη ο παιδότοπος δίπλα από τον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας Χαλκίδας, μετά τις ουσιαστικές παρεμβάσεις που έγιναν από το Τμήμα Εκτέλεσης Έργων Αυτεπιστασίας του Δήμου Χαλκιδέων.

Συγκεκριμένα, στον χώρο κατασκευάστηκε νέα Παιδική Χαρά με σύγχρονες προδιαγραφές, την οποία ήδη απολαμβάνουν τα παιδιά και περιμετρικά αυτής τοποθετήθηκε επαρκής φωτισμός, για να μπορεί να γίνεται χρήση και τις βραδινές ώρες. Παράλληλα επισκευάστηκαν και βάφτηκαν τα υπάρχοντα παγκάκια στο προαύλιο της εκκλησίας και κατασκευάστηκαν νέα. 
Επίσης παρεμβάσεις έγιναν και στο παρακείμενο γηπεδάκι μπάσκετ, στο οποίο καθημερινά συγκεντρώνονται δεκάδες νέοι. Τέλος, παρέμβαση στον ίδιο χώρο έγινε και από τη Διεύθυνση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, η οποία διαμόρφωσε σε χώρο πρασίνου ένα εγκαταλελειμμένο για χρόνια συντριβάνι, που αποτελούσε εστία μόλυνσης.
Μάλιστα, με αφορμή αυτές τις παρεμβάσεις, οι κάτοικοι της Αγίας Μαρίνας εξέφρασαν τη χαρά και ικανοποίησή τους στον Δήμαρχο Χαλκιδέων Χρήστο Παγώνη, ο οποίος βρέθηκε εκεί το βράδυ της περασμένης Κυριακής με αφορμή πολιτιστική εκδήλωση», καταλήγει η ανακοίνωση.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA