Πυρκαγιές στην Αττική: Βρέθηκαν νεκροί ο σεφ Παναγιώτης Κοκκινίδης, η αστυνομικός σύζυγός του και τα παιδιά τους! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πυρκαγιές στην Αττική: Βρέθηκαν νεκροί ο σεφ Παναγιώτης Κοκκινίδης, η αστυνομικός σύζυγός του και τα παιδιά τους! (ΦΩΤΟ)

Μία ακόμη οικογένεια ξεκληρίστηκε στις φωτιές της Αττικής...

Μία από αυτές είναι η οικογένεια του γνωστού σεφ Παναγιώτη Κοκκινίδη που βρήκε το θάνατο μαζί με τη γυναίκα του, Άννη Σπανού που ήταν αστυνομικός και υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Ιωνίας, και τα δύο παιδιά τους, βρισκόμενοι στο Μάτι.

Οι τέσσερις έχασαν τη ζωή τους όλοι μαζί, ενώ ο ίδιος ο Παναγιώτης Κοκκινίδης λίγο πριν είχε κάνει δύο συγκλονιστικές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Αν δε γίνει ένα θαύμα θα καεί πολύ κόσμος», είχε γράψει στις 18:19 το απόγευμα της Δευτέρας, χωρίς να μπορεί να φανταστεί ότι ο ίδιος και η οικογένειά του θα ήταν μεταξύ των θυμάτων.
Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος έκανε την αποχαιρετιστήρια ανάρτησή της στην επίσημη σελίδα της στο Facebook:
«Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τη θλίψη και τον πόνο μας για τον άδικο χαμό του μέλους μας Παναγιώτη Κοκκινίδη και της οικογένειας του (η σύζυγός του, η μητέρα του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους) στη θανατηφόρα πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής. 

Πολλοί οι αδικοχαμένοι, πολλοί οι άνθρωποι που χάσανε τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους μέσα σε λίγη ώρα… Εμείς όμως πενθούμε για τον δικό μας Παναγιώτη και την οικογένεια του. Ένας υπέροχος άνθρωπος με ηθικές αξίες, ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και πάνω από όλα οικογενειάρχης. 

Σε όλους εμάς που τον ζήσαμε, σε όλους εμάς που τον γνωρίσαμε, θα μείνει αξέχαστη η καλοσύνη του που εκφραζόταν μέσα από τα μάτια του. Καλό παράδεισο Παναγιώτη…. τουλάχιστον είσαι με την οικογένεια σου….».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA