Τραγικός επίλογος: Από την Στερεά Ελλάδα η μητέρα των δίδυμων κοριτσιών που εντοπίστηκαν νεκρά μαζί με τον παππού και την γιαγιά τους! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τραγικός επίλογος: Από την Στερεά Ελλάδα η μητέρα των δίδυμων κοριτσιών που εντοπίστηκαν νεκρά μαζί με τον παππού και την γιαγιά τους!

Το βράδυ της Παρασκευής (27-07-2018) γράφτηκε ο τραγικός επίλογος για δύο από τις οικογένειες που αναζητούσαν τους συγγενείς και τα παιδιά τους καθώς ταυτοποιήθηκαν οι σοροί τους...

Ειδικότερα  ταυτοποιήθηκαν οι σοροί των δύο 9χρονων δίδυμων κοριτσιών που αγνοούνταν μετά τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι, σύμφωνα με την ανακοίνωση που έκανε ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης.
 
Όπως έγινε γνωστό τα κορίτσια βρέθηκαν αγκαλιασμένα με τη γιαγιά και τον παππού τους των οποίων επίσης οι σοροί ταυτοποιήθηκαν. 
Η μητέρα τους, Ιτέα Ραπτοπούλου κατάγεται από την Ευρυτανία και σύμφωνα με πληροφορίες τα κοριτσάκια περνούσαν εκεί πολλά καλοκαίρια.

Υπενθυμίζεται ότι η ιστορία των δύο 9χρονων κοριτσιών, της Σοφίας και της Βασιλικής, είχε συγκινήσει την κοινή γνώμη και είχε εξελιχθεί σε θρίλερ καθώς ο πατέρας τους είχε δηλώσει ότι αναγνώρισε τις κόρες του σε τηλεοπτικά πλάνα που έδειχναν διασωθέντες να μεταφέρονται με βάρκα στην ξηρά.

Ωστόσο, όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια δεν επρόκειτο για τα συγκεκριμένα κορίτσια.

Ο τραγικός πατέρας είχε απευθυνθεί από την επομένη της τραγωδίας σε όλες τις αρμόδιες αρχές και είχε δώσει δείγμα DNA προκειμένου να βοηθήσει στις έρευνες της αστυνομίας για την εξεύρεση των δύο κοριτσιών του.

Η ιστορία των δύο κοριτσιών είχε λάβει διεθνείς διαστάσεις και είχε γίνει πρώτη είδηση στον βρετανικό Τύπο, ενώ για την εξεύρεση τους είχε εκδοθεί και Amber Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA